Λεπτότερο iPad 5 και iPad mini με Retina οθόνη τον Οκτώβριο, iPhone 5S με κάμερα 12MP τον Ιούλιο (;)

O Jeremy Horwitz του iLounge με δύο νέες αναφορές του προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επικείμενη αναβάθμιση της σειράς iOS της Apple επικαλούμενος έμπιστες πηγές, οι οποίες έχουν αποδειχθεί και στο παρελθόν έγκυρες. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μπορεί να περιμένουμε από την Apple για το iPhone, iPad και

iPad mini μέσα στο 2013.

iPad

Το iPad 5 με την κωδική ονομασία J72 θα υιοθετήσει τη στιλιστική εμφάνιση του iPad mini με λεπτότερα bezels στα πλαϊνά και αρκετό χώρο πάνω και κάτω για να χωρέσουν η κάμερα και το home button αντίστοιχα. Ταυτόχρονα η συσκευή θα είναι αρκετά λεπτότερη κάτι που σημαίνει ότι το iPad 5 θα είναι αρκετά μικρότερο σε όλες τις διαστάσεις σε σχέση με όλες τις προηγούμενες γενιές. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι θα είναι ένα μεγαλύτερο iPad mini.

Επίσης, εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού θα απαιτηθεί ολοκληρωτική αναδιάταξη των εσωτερικών εξαρτημάτων και πιθανότατα μετάβαση σε οθόνες IGZO. Όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο της κυκλοφορίας το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρόλο που ο Μάρτιος ήταν ο αρχικός στόχος της εταιρείας κατά πάσα πιθανότητα ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που θα το δούμε στην αγορά εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή.

iPad mini

To iPad mini με κωδική ονομασία J85 αναμένεται και αυτό τον Οκτώβριο με Retina οθόνη και τον ίδιο σχεδιασμό. Και εδώ κατά πάσα πιθανότητα η Apple θα χρησιμοποιήσει οθόνες IGZO ώστε να διατηρήσει τις διαστάσεις ίδιες χωρίς να επηρεαστούν από την Retina οθόνη.

iPhone 5S

Σχετικά με το iPhone 5S η συσκευή θα είναι σχεδόν ίδια με το iPhone 5 αλλά θα διαθέτει μεγαλύτερη κάμερα 13 megapixels από τη Sony και καλύτερο flash μαζί με την αναμενόμενη αναβάθμιση στον επεξεργαστή. Τα prototypes έχουν τις κωδικές ονομασίες N51 και N53 με τον Ιούλιο να είναι ο στόχος της Apple για την κυκλοφορία του.

iPhone Math

Το περιβόητο iPhone Math για το οποίο διαβάσαμε πριν λίγες μέρες και ο Horwitz υποστηρίζει ότι πρόκειται για λάθος μετάφραση του “iPhone+” είναι ένα άλλο μοντέλο που η Apple εξετάζει και βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δοκιμών, δηλαδή δεν το αναμένουμε μέσα στο 2013. Διαθέτει οθόνη 4.7 ίντσες αν και αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι η Apple να αποφασίσει εάν θα το κυκλοφορήσει στην αγορά.

iPhone mini

H φημολογούμενη φθηνότερη συσκευή της Apple με πλαστικό σασί βρίσκεται όντως μέσα στα σχέδια της Apple για το 2013 στοχεύοντας κυρίως την China Mobile, τον μεγαλύτερο πάροχο του κόσμου.

[via iLounge]

Λεπτότερο iPad 5 και iPad mini με Retina οθόνη τον Οκτώβριο, iPhone 5S με κάμερα 12MP τον Ιούλιο (;)

Σχετικά άρθρα:

To επόμενο iPad mini θα διαθέτει Retina οθόνη (;)Διαθέσιμο το iOS 6.0.2 για το iPhone 5 και iPad miniΗ Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο μοντέλο iPad με Retina οθόνη στα 128GB (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα