Asus Padfone 2, Όλα τα επίσημα και ανεπίσημα βίντεο που κυκλοφορούν!

Goodbyte

Το Asus Padfone 2 μας αρέσει πολύ. Είναι μία από τις λίγες συσκευές που μπορούν να ενθουσιάσουν έναν gadget lover, καθώς ενσωματώνει πολλές και διαφορετικού τύπου καινοτομίες. Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα ψάχνουμε όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ήρθε η ώρα να σας τα παρουσιάσουμε.

Όταν όλος ο κόσμος μιλάει για τη μάχη μεταξύ iPhone 5 και Samsung Galaxy S

III, μοιάζει περίεργο εσύ να ασχολείσαι με μια συσκευή σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό. Ακόμα και το LG Optimus G ήταν πολύ μεγαλύτερο γεγονός για την παγκόσμια κοινότητα σε σχέση με το Asus Padfone 2.

Το μάρκετινγκ και η συνέχεια μιας εταιρείας καθορίζουν κατά πολύ την τύχη των προϊόντων που κυκλοφορούν. Πριν λίγα χρόνια, όταν η Samsung παρουσίαζε το πρώτο Galaxy S, κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Η HTC είχε τότε τα ηνία της αγοράς των Android κινητών και η Samsung έμοιαζε σαν τον Κορεάτη άσχετο ξάδερφο, που “βαράει” στα χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρει τίποτα από την εμπειρία χρήσης ενός smartphone.

Κάπως έτσι μοιάζει σήμερα η Asus, μετά την παρουσίαση του ωραίου κατά τα άλλα Padfone 2. Αν η εξέλιξη της Asus, που έχει ήδη καλό όνομα από την αγορά των tablets, θα είναι αντίστοιχη, μένει να το δούμε. Πάντως όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, το Padfone 2 θα είναι ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή.

Όλα τα features στο επίσημο demo βίντεο

Ολόκληρη η εξαιρετική παρουσίαση στο Μιλάνο

Η επίσημη διαφήμιση

Πως φτιάχτηκε;

ASUS PadFone 2 vs Samsung Galaxy S3

Hand-ons

Αν έχετε βρει κάτι περισσότερο, στείλτε το με ένα σχόλιο και θα δημοσιευτεί άμεσα.

Το παρόν άρθρο Asus Padfone 2, Όλα τα επίσημα και ανεπίσημα βίντεο που κυκλοφορούν! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα