Archos G10 xs, Νέα γενιά οικονομικών tablet με πάχος 7.6 χιλιοστά!

Η γνωστή για τα φτηνά της tablet Archos, παρουσίασε σήμερα ίσως το πρώτο δημιούργημα της που στοχεύει σε μαζικές πωλήσεις. Πρόκειται για τα νέας γενιάς Archos G10 xs, με πάχος μόλις 7.6 χιλιοστά, που θα συνδυάζονται με πληκτρολόγιο-dock αλά Asus Transformer Prime. Οι τιμές τους πάντως θα ξεκινούν από μόλις 199 ευρώ!

Σίγουρα από μια εταιρεία

του βεληνεκούς της Archos, είναι δύσκολο να δούμε καινοτομίες που θα αλλάξουν την αγορά. Από την άλλη, η νέα σειρά Archos G10 xs που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της εταιρείας στη Γαλλία, αποτελεί ορόσημο για την πορεία της, καθώς για πρώτη φορά θα είναι “ντυμένη” με χαρακτηριστικά της κορυφαίας κατηγορίας.

Χωρίς να μάθουμε πολλά περισσότερα, οι εικόνες που παρουσιάστηκαν, δείχνουν μία κομψή συσκευή, με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και έξυπνα μπόνους χαρακτηριστικά, όπως το εξαιρετικά λεπτό πληκτρολόγιο (3.5 χιλιοστά!). Οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο με τιμές από 200-400 ευρώ και αυτό που θα πείσει πολλούς για τις συσκευές της Archos, είναι η ίδια η εταιρεία να τηρήσει αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα που θέτει και να μην πέφτει σε αντιφάσεις, όπως έκανε με την σειρά Archos G9.

Δείτε το teaser video:

Keywords
Τυχαία Θέματα