Apple, Προσθήκες στο iCloud με την έλευση του iOS 6

Έχει περάσει αρκετός καιρός που έχουμε να ακούσουμε κάποια φήμη για την εταιρεία από το Cupertino και αυτό διότι, λογικά, εργάζονται πυρετωδώς για το επόμενο WWDC που θα πραγματοποιηθεί σε ένα περίπου μήνα.

Το iOS 6 βρίσκεται ήδη στα σκαριά, χωρίς να έχουμε μέχρι στιγμής σημαντικές πληροφορίες για τα νέα

του χαρακτηριστικά, και όπως και το iOS 5 θα υποστηρίζει πλήρως το iCloud. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάποιοι, μάλλον περίεργοι τύποι, προσπάθησαν να μπουν στο beta.icloud.com και τους εμφανίστηκε αυτό:

Μπορούμε να δούμε το beta logo, καθώς και μερικά επιπλέον εικονίδια στο μενού του iCloud, το οποία είναι το Reminders και τα Notes. Φυσικά όσοι προσπάθησαν να κάνουν log-in πήραν μήνυμα λάθους και μετά από λίγο κάθε προσπάθεια πλοήγησης στην σελίδα οδηγούσε σε σφάλμα 403(access denied), ενώ κάποιοι έλαβαν το παρακάτω μήνυμα:

To use http://beta.icloud.com, first sign in to iCloud with the iOS 6 Beta

Αυτό σημαίνει ότι η έκδοση 6 του iOS είναι σχεδόν έτοιμη για δοκιμαστική κυκλοφορία, κάτι το οποία θα γίνει στο συνέδριο της Apple, το οποίο με την σειρά του μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως έχουμε τουλάχιστον 3 μήνες μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου iPhone! Υπομονή λοιπόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα