Apple, Χωρίς Google Maps το iOS 6, αλλά με 3D

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει τους χάρτες της Google με μια δική της εφαρμογή με ευρύτερες δυνατότητες. Όλα αυτά θα συμβούν με τη νέα έκδοση iOS 6, η οποία θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο WWDC.

Οι χάρτες της Google

αποτελούν μια από τις πλέον δημοφιλής εφαρμογές, ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Η Apple μέχρι σήμερα, χρησιμοποίησε την εφαρμογή του αντιπάλου της χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις, αλλά αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η Apple θα ενσωματώσει στο νέο iOS 6 που θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο, μια δική της εφαρμογή χαρτών, η οποία θα προσφέρει μια συνολικά καλύτερη εμπειρία χρήσης. Εκτός από την απόδοση και το περιβάλλον, η νέα εφαρμογή θα προσφέρει στους χρήστες των iPhone, iPad, iPod κλπ, τη δυνατότητα να περιηγούνται σε 3D στον εικονικό κόσμο.

Για τις ανάγκες της δημιουργίας ενός τέτοιου πακέτου, η Apple έχει αγοράσει από καιρό τις Placeware Poly9 και C3 και πλέον όλα είναι έτοιμα για να παρουσιάσει στο κοινό, την δουλειά που έχει γίνει στα παρασκήνια.

Περισσότερα στο WWDC 2012!

Keywords
Τυχαία Θέματα