Samsung Galaxy S4, Η πρώτη μέρα μαζί του [φωτογραφίες]

15:02 7/6/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει ήδη πολλά reviews σχετικά με το Galaxy S4, γι’ αυτό και εμείς θα δοκιμάσουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Οι πρώτες μέρες χρήσης κάθε κινητού είναι οι σημαντικότερες και εμείς θα σας ενημερώνουμε τακτικά για το τι νέο μας συνέβη σε αυτές.

Ο κούριερ έφτασε χθες μετά τις 5 στο σπίτι μου, φέρνοντας το Samsung Galaxy S4. Μετά από ένα γρήγορο unboxing video (θα το ανεβάσω σύντομα), ξεκίνησε η εξερεύνηση του νέου gadget.

Εξωτερικά

εντυπωσιάζει με τη μεγάλη του οθόνη και το ελάχιστο πλαίσιο, όμως δεν παύει να αφήνει μια πικρία σχετικά με το πλαστικό του καπάκι στο πίσω μέρος. Βέβαια η χαρά της αποσπόμενης μπαταρίας και την κάρτα micro SD απαλύνουν τον πόνο.

Μετά την εγκατάσταση των βασικών εφαρμογών και λογαριασμών μου, ξεκίνησα να παίζω με τα περίεργα κόλπα που ενσωμάτωσε η Sammy στο Galaxy S4. Κάποια από αυτά είναι πραγματικά χρήσιμα (όπως το hover πάνω στις φωτογραφίες) και άλλα (όπως το scroll με τα μάτια!) είναι απλώς για εντυπωσιασμό και δεν δουλεύουν πάντα.

Εκεί που άρχισα να αγαπάω το κινητό, ήταν στην πρώτη φωτογραφία που τράβηξα με καλό φωτισμό. Η αντικατάσταση της συμβατικής σας compact φωτογραφικής μηχανής είναι δεδομένη με τέτοια αποτελέσματα, αν σκεφτείτε και τα διαφορετικά modes που προσφέρει μέσω software το Galaxy S4.

Κατά τα άλλα, η μπαταρία κράτησε κάτι περισσότερο από 10 ώρες σκληρής χρήσης, αν και περιμένουμε αυτός ο χρόνος να βελτιωθεί μετά από λίγες φορτίσεις.

Ραντεβού και πάλι αύριο (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα