Apple TV, Έρχεται με Siri και iSight [φήμη]

22:15 7/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Σήμερα κυκλοφόρησε μία φήμη στο Internet, σύμφωνα με την οποία εθεάθη ένα πρωτότυπο της πολυαναμενόμενης Apple TV. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα της πηγής μας, η Apple TV μοιάζει με την Thunderbolt display με τη μόνη διαφορά ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά της εν λόγω

τηλεόρασης ανάμεσα στα οποία συναντάμε το Siri και το iSight, τα οποία θα επιτρέπουν την πραγματοποίηση Facetime κλήσεων.

Δεδομένου βέβαια ότι ο χρήστης θα βρίσκεται μακριά από την οθόνη, η κάμερα θα έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει το πρόσωπο του χρήστη και να κάνει zoom κατά τη διάρκεια της κλήσης ακόμη και αν κινείται μέσα στο δωμάτιο. Απλά τρομερό!

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την πηγή, η Apple TV θα παρέχει και τις υπηρεσίες της Siri, της πασίγνωστης βοηθού του iPhone 4S. Φανταζόμαστε ότι θα μπορεί κανείς μόνο με μια απλή φωνητική εντολή να αλλάξει κανάλι ή να πραγματοποιήσει μια κλήση Facetime, κ.α.

Πρέπει να σας πούμε ότι έχουμε πολύ μεγάλη επιφύλαξη για αυτά που σας λέμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλαμε η Apple TV να είναι κάπως έτσι. Εσείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα