LG Optimus L7: η ναυαρχίδα της σειράς LG κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

21:47 7/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Το LG Optimus L7, η νεότερη προσθήκη στην γκάμα smartphones L-Series της LG Electronics, καταφτάνει στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας κορυφαία σχεδίαση, εντυπωσιακή οθόνη 4,3 ιντσών και την πιο πρόσφατη έκδοση Ice Cream Sandwich
του λειτουργικού Android. Ως γνήσιο μέλος της σειράς L-Series, το LG Optimus L7 διατηρεί το διαχρονικό στυλ της LG, χωρίς υποχωρήσεις στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα.

Με πάχος μόλις 8,7 χιλ., το LG Optimus L7 ξεχωρίζει για τη λεπτή και κομψή εμφάνισή του, που πηγάζει από τη φιλοσοφία L-Style. Η εντυπωσιακή σχεδίαση της συσκευής, συμπληρώνεται ιδανικά από το ποιοτικό μεταλλικό φινίρισμα, την έξυπνη διαρρύθμιση των πλήκτρων και την ευρεία οθόνη 4,3 ιντσών, παρέχοντας στους χρήστες τη βέλτιστη εμπειρία θέασης και ανάγνωσης.

Επιπλέον, το LG Optimus L7 εκμεταλλεύεται όλα τα πλεονεκτήματα της πρόσφατης έκδοσης Ice Cream Sandwich του Android OS, παρέχοντας στους χρήστες ένα πιο έξυπνο και γρήγορο λειτουργικό, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον χρήσης και προηγμένες multimedia δυνατότητες.

To LG Optimus L7, είναι επίσης εξοπλισμένο με μία εξελιγμένη κάμερα, με λειτουργία autofocus και ταχύτητα απόκρισης σε έξι δέκατα του δευτερολέπτου, ώστε οι χρήστες να αποθανατίζουν φωτογραφίες και εικόνες με μεγαλύτερη ακρίβεια, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Συνδυάζοντας κομψότητα, λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση σε ένα «έξυπνο» πακέτο, το LG Optimus L7 απευθύνεται σε όσους δεν κάνουν υποχωρήσεις σε ένα smartphone, γιατί Life’s Good!
Το LG Optimus L7 αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες.
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα