App Store, ετοιμάζεται κι αυτό για τις γιορτές!

Goodbyte

Όλοι ετοιμάζονται σιγά σιγά για τις γιορτές, μερικοί ίσως και για το τέλος του κόσμου, άλλωστε οι ενδείξεις υπάρχουν ήδη! Το ίδιο συμβαίνει και με το App Store, το οποίο φοράει τα γιορτινά του!

Η Apple έστειλε υπενθυμίσεις στους προγραμματιστές πως η ετήσια διακοπή λειτουργίας του App Store

και iTunes Connect, είναι έτοιμη να λάβει μέρος, από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, 2012 μέχρι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012. Με άλλα λόγια, το iTunes Connect είναι η πύλη που προωθεί τις εφαρμογές προς αποδοχή στο App Store, είτε πρόκειται για νέες, είτε για updates ή ακόμα και αλλαγές στις τιμές σε ήδη υπάρχουσες εφαρμογές. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούν να αλλάξουν οι developers κατά το χρονικό αυτό διάστημα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως εσείς δε θα μπορείτε να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές από το App Store.

Ως αποτέλεσμα αυτής της προθεσμίας τερματισμού, ένας μεγάλος αριθμός των προγραμματιστών έχουν προχωρήσει σήμερα σε προσφορές και μειώσεις των τιμών, καθώς οι εταιρίες καλούνται να ανταγωνισθούν για τον τίτλο της κορυφαίας, στην κατάταξη του App Store κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων πωλήσεων. Επίσης, άλλες εταιρίες σπεύδουν για να υποβάλλουν νέα games που υπόσχονται πολλές ώρες παιχνιδιού-καψίματος, για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.

Μερικοί από τους νέους και αξιοσημείωτους τίτλους στο App Store είναι: Final Fantasy IV και Ravensword: Shadowlands για τους σκληροπυρηνικούς του είδους τους, ενώ αν θέλετε κάτι πιο ήρεμο και χαρούμενο για να περάσετε τις διακοπές σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνιδιάρικο Pudding Monsters, της ZeptoLab. Από εδώ, λάμπει δια της απουσίας του το Real Racing 3, το οποίο αναμένετε να κυκλοφορήσει με την νέα χρονιά, κάπου μέσα στον Φεβρουάριο.

Όσο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές του App Store, όπως κάθε χρόνο στην εορταστική περίοδο, θα βρείτε όλα τα παιχνίδια της Gameloft και της EA(Electronics Arts) στην ελάχιστη τιμή των 0,89 ευρώ (Need for Speed Undercover, Dead Space, FIFA 13, Real Racing, Real Racing 2, Flight Control, Real Racing HD, Real Racing 2 HD, Flight Control HD κτλ), ενώ το ίδιο έκανε και η Rovio με τα Angry Birds της, τον Amazing Alex κτλ, για το iPad και τις HD εκδόσεις τους. Ακόμη, η Halfbrick Studios(Fruit Ninja, Jetpack Joyride, Age of Zombies κτλ) διαθέτει δωρεάν όλα της τα παιχνίδια για iPhone και iPad, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Καλή διασκέδαση και καλές γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα