Υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνω Manifestation, χωρίς τετράδια και γράψιμο;

20:46 17/2/2022 - Πηγή: iPop

Γύρω μας επικρατεί φρενίτιδα με το manifestation. Σε TikTok και YouTube όλοι ρωτάνε «μα πώς γίνεται το manifestation»; Πώς κάποιοι λένε ότι έπιασε σε εκείνους και ξαφνικά κολυμπάνε στα πλούτη και στη χλιδή ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους όπως έχει; Είναι λογικό να θέλουμε όλοι λίγο από αυτό στη ζωή μας. Θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή των ονείρων μας αλλά αυτό κάποιες φορές μοιάζει με όνειρο θερινή νυκτός. Και αν βαριέσαι να γράφεις νουβέλες και να κάθεσαι με τις ώρες να γεμίζεις τετράδια, το καταλαβαίνω, χρειάζεται και αυτό βέβαια αλλιώς δε θα λέγεται manifestation, αλλά μπορείς να το κάνεις και με πιο απλό τρόπο.

Πώς γίνεται το manifestation

Τη βασική μεθοδολογία την έχω γράψει πάρα πολύ αναλυτικά σε αυτό το άρθρο «Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας». Στο σημερινό άρθρο όμως αναλύω μια πολύ πιο απλή μεθοδολογία η οποία βασίζεται στην αρχή του manifestation χωρίς να γράφεις κάθε μέρα αυτά που προσδοκάς για εσένα.

Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω τα ημερολόγια μου, το 2021, ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να φτιάξω κάτι που θα ήθελα να υπήρχε εκεί έξω και κανένας άλλος δεν είχε φτιάξει. Ήθελα να γράφω στο ημερολόγιό μου το οποίο όμως ήθελα να έχει συγκεκριμένη δομή για να μην κάθομαι κάθε μέρα και να δημιουργώ εξ’αρχής το set up καθώς δεν είχα πια χρόνο.

Andrea Piacquadio/Pexels

Ξεκίνησα να φτιάξω κάτι που θα διευκόλυνε τη ζωή μου, το οποίο κανένας άλλος δεν είχε σκεφτεί να τυπώσει μέχρι τότε και αποφάσισα να το κάνω. Κάθισα κάτω, το σχεδίασα, βρήκα άνθρωπο να μου το τυπώσει και αφού το πήρα στα χέρια μου και άλλοι άνθρωποι ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν και τους το πούλησα. Τόσο απλά λειτουργεί το manifestation.

Αυτό λοιπόν είναι manifestation. Να κάτσεις να σκεφτείς πώς μπορεί να γίνει η δουλειά που θέλεις. Να φτιάξεις από την αρχή κάτι που δεν έχει ξαναυπάρξει ίδιο γιατί το θες και το χρειάζεσαι εσύ. Είτε αυτό είναι ένα προϊόν είτε είναι τέχνη, είτε είναι μόδα. Ό,τι σου αρέσει εσένα και σε καλεί να δράσεις για να το φτιάξεις. Όταν μπεις σε αυτήν τη διαδικασία να αρχίσεις να πλάθεις κάτι στη φαντασία σου από το μηδέν, τότε κάνεις manifestation.

Δίνοντας πνοή στα όνειρα

Γράψε το βιβλίο που θα ήθελες να διαβάσεις, φτιάξε την επιχείρησή που θα ήθελες να δουλεύεις, ζωγράφισε τον πίνακα που θα ήθελες να έχουν ζωγραφήσει, γράψε ένα άρθρο που θα ήθελες να διαβάσεις. Μην σκέφτεσαι τον ιδανικό σου αναγνώστη, τον ιδανικό σου πελάτη, τον άνθρωπο στον οποίο θες να πουλήσεις κάτι. Να σκέφτεσαι ότι εσύ είσαι ο ιδανικός πελάτης σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Το φτιάχνεις για εσένα! Και αφού του δώσεις πνοή, μοίρασέ το στον κόσμο και εκείνοι που θέλουν κάτι που έφτιαξες θα σε βρουν.

Το manifestation δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Έχει να κάνει με την αφθονία και αυτό το συγκεκριμένο mindset. Σκέφτεσαι με αφθονία και αφθονία σου επιστρέφει. Σκέψου σαν να είναι ανεξάντλητοι οι πόροι σου και έτσι θα γίνει.

Να θυμάσαι να μην παράγεις αυτό που νομίζεις ότι γνωρίζεις καλά, αλλά αυτό που σου αρέσει περισσότερο απ’ότιδήποτε. Αυτό που σε παθιάζει. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να μάθουν τις γνώσεις σου, θέλουν να δουν την σπίθα στα μάτια σου και μόνο ένας άνθρωπος που νιώθει πάθος έχει αυτή τη σπίθα στο βλέμμα του και είναι αυτός που διαλέγουν οι άλλοι.

Και μπορεί να έρθεις να μου πεις ότι αυτό δεν είναι manifestation, αλλά αν το καλοσκεφτείς, όταν βρεις αυτό που σε παθιάζει που είναι το ζητούμενο, τότε θα πιάσεις και το μολύβι και το χαρτί και θα καταστρώσεις το σχέδιό σου για να δώσεις στην ιδέα σου ζωή.

Θα πιάσεις τα χαρτάκια τα post it και θα γεμίσεις τον τοίχο με σχεδιαγράμματα και μικρές σημειώσεις. Θα γεμίσεις τον φελλοπίνακα μπροστά στο γραφείο σου με ιδέες που θα βλέπεις κάθε πρωί με το που ξυπνάς και θα ξαναβλέπεις και το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και θα αφήνεις το υποσυνείδητό σου να δουλεύει στον ύπνο σου για αυτό που αγαπάς.

Και σιγά σιγά θα ζωντανεύει η ιδέα και θα σου δίνει τους καρπούς. Μια μόνο ιδέα για κάτι που σου αρέσει εσένα πολύ και σε λίγο θα αρέσει και σε άλλους. Και αν δεν είναι αυτό manifestation, πες μου ποιο είναι;

Μάθημα ηγεσίας: Όταν μόνο δύο ερωτήσεις είναι αρκετές για να έχεις ξεκάθαρη γνώμη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνω Manifestation, χωρίς τετράδια και γράψιμο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπάρχει, Manifestation,yparchei, Manifestation