Ξέρεις ποια γυαλιά μυωπίας ταιριάζουν στο πρόσωπό σου;

13:32 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις μυωπία, αλλά δεν ξέρεις τι γυαλιά να αγοράσεις. Μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τα γυαλιά μυωπίας που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου και να σου φύγει επιτέλους και αυτό το άγχος.

Θα μπορέσεις με την βοήθειά μας να επιλέξεις το σωστό ζευγάρι γυαλιά μυωπίας που θα αναδείξουν το σχήμα του προσώπου σου και θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο όμορφος-η.

Ποια γυαλιά μυωπίας ταιριάζουν στο πρόσωπό σου;Πρόσωπο σε οβάλ σχήμα: Συγχαρητήρια! Στο πρόσωπό σου ταιριάζουν
σχεδόν όλα τα γυαλιά οπότε δεν έχεις περιορισμό στο τι θα φορέσεις. Εμείς ψηφίζουμε να προτιμήσεις γυαλιά με σηκωμένες τις άκρες στο πλάι. Αυτά τα γυαλιά θα τονίσουν το σχήμα του προσώπου σου και θα τονίσουν πιο πολύ τα ζυγωματικά σου.Πρόσωπο στρογγυλό: To πιο σωστό σχήμα γυαλιών για εσένα είναι τα ορθογώνια και στενά γυαλιά. Έτσι, τα το πρόσωπό σου θα φαίνεται πιο αδύνατο και λεπτό.Πρόσωπο τετράγωνο: Έχεις έντονες γωνίες οπότε θα ήταν πιο σωστό να φοράς πιο στρογγυλά γυαλιά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις γωνίες του προσώπου σου.Πρόσωπο με μακρύ πηγούνι: Θες ένα ζευγάρι γυαλιά τετράγωνα τα οποία θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο μικρό και φυσικά πιο τετράγωνο. Μην τολμήσεις να φορέσεις γυαλιά στρογγυλά γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Ξέρεις ποια γυαλιά μυωπίας ταιριάζουν στο πρόσωπό σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα