Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (4/11/2014)

09:00 4/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Καθώς στο δικό σας ζώδιο η Σελήνη κάνει έκλειψη στον Ουρανό, πιθανόν να νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης σας ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε για όλους και για όλα. Συγκρατηθείτε. Αν τα αστέρια έχουν σχέδια, αντιτάξτε τα δικά σας. Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας, μην αφεθείτε σε παρορμήσεις.

Ταύρος

Είναι η τέλεια στιγμή για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τόσο την σχέση σας όσο και την περιουσία σας. Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σας

προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία . Ταυτόχρονα ο έρωτας γίνεται κυρίαρχο θέμα και απαιτεί να τον λάβετε σοβαρά υπόψη.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, που είναι πολύ σημαντική, επηρεάζει την υγεία σας με θετικό τρόπο. Μπορεί να έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια ασφάλεια ζωής ή να εξασφαλίσετε ένα καλό πρόγραμμα υγείας. Μπορεί όμως και να λύσετε προβλήματα υγείας παραχωρώντας χρόνο σε έναν μεγαλειώδη έρωτα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, είναι εξαιρετική ημέρα.

Καρκίνος

Πόσο πολύ θα θέλατε να ζείτε σε έναν αποκλειστικά δικό σας κόσμο, χωρίς εξωτερικές επιρροές μόνον εσείς το ξέρετε… Αλλά αφού δεν γίνεται, πάρτε απόφαση ότι αλληλεπιδράτε με τους άλλους και βγείτε από το κουβούκλιο του εγωισμού. Αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά οι άλλοι, είτε αγαπημένοι είτε συνεργάτες, σταματήστε να φωνάζετε «Λύκος – Λύκος». Νιώθετε λίγο προδομένοι γιατί οι άλλοι δεν σπεύδουν, αλλά το ξέρετε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Λέων

Πόσο υπέροχο πρέπει να είναι το γεγονός ότι επί τόσο πολύ χρόνο ο Ήλιος τα λέει τετ – τετ με την Αφροδίτη… Είστε σε εξαιρετική φόρμα, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα και το ξέρετε. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να αφεθείτε στον εγωισμό και την φιλαυτία, που χωρίς να το θέλετε σας κυκλώνουν.

Παρθένος

Ετοιμαστείτε για πολύ όμορφες εκπλήξεις. Οπωσδήποτε τον τελευταίο καιρό έχετε περάσει πράγματα που δεν περιγράφονται και δεν λέγονται. Οπωσδήποτε αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σας δεν ξέρουν καν από τι κίνδυνο έχετε περάσει. Ασφαλώς όμως η αντίθεση Ουρανού – Ερμή έληξε και μπορείτε, πιο ώριμοι από ποτέ, να ζήσετε όλα αυτά που το εκπληκτικό.

Ζυγός

Αν υπάρχει μια αιτία να είστε χαρούμενοι σήμερα είναι το γεγονός ότι πράγματα τα οποία τα είχατε για καιρό στα σχέδιά σας και όλο τα αναβάλατε μπορούν αυτή τη στιγμή να πραγματοποιηθούν. Και μάλιστα ξαφνικά, από αιτίες που δεν τις περιμένετε. Ταυτόχρονα είναι μια πολύ καλή ημέρα για θεσμικά ζητήματα, τράπεζες, λογαριασμούς και τα συναφή, αλλά και για τον έρωτα.

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Σκορπιό θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε πάρα πολλές εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης θα σας επιτρέψει να δείτε με απόλυτη ειλικρίνεια τα αισθήματά σας για πολλούς ανθρώπους και σε πολλούς τομείς, ενώ όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να την κάνετε πιο επίσημη.

Τοξότης

Οι πολύ καλές όψεις του Δία με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή σας βοηθούν να αντλήσετε δυνάμεις ακόμα και να κάνετε πράγματα εντελώς καινούρια ή να ασχοληθείτε με παλιά σας χόμπι πολύ δυναμικά. Η συναισθηματική σας ζωή έχει έντονο χρώμα νοσταλγίας και πολύ πιθανόν να ταξιδεύετε για να συναντήσετε αγαπημένους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Σκορπιό δημιουργεί μια εντελώς εκρηκτική κατάσταση στο συναισθηματικό πεδίο. Η λίμπιντο είναι σε κατακόρυφη άνοδο ενώ νιώθετε και το άγγιγμα της τύχης. Θέματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα παίρνουν ξεκάθαρα καλή τροπή και έχετε γενικά την ευκαιρία να κάνετε πολλά σας όνειρα πραγματικότητα.

Ιχθείς

Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο σήμερα από εντάσεις, νεύρα και παλιές σας συνήθειες τις οποίες προσπαθείτε να τις πολεμήσετε αλλά είναι πολύ ισχυρές. Πάντως είναι στο χέρι σας να βάλετε ένα πρόγραμμα στην ζωή σας και να ασχοληθείτε με μερικά απλά πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Μια πιο υγιεινή διατροφή και λίγη άσκηση, όπως και ένα καλύτερο πρόγραμμα στον ύπνο είναι μια πρώτη καλή αρχή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (4/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα