Ξεκίνησαν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από τον κυκλώνα Ίρμα – Πρώτη προειδοποίηση και στην Ατλάντα

17:48 10/9/2017 - Πηγή: iPop
Ξεκίνησαν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από τον κυκλώνα Ίρμα, καθώς η Πολιτεία της Φλόριντας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Προσευχηθείτε για εμάς» ήταν τα λόγια του κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας, Ρικ Σκοτ, ο οποίος δήλωσε «ιδιαίτερα ανήσυχος» για τις δυτικές ακτές. Ο ίδιος ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Donald Trump έχει δώσει υπόσχεση να διαθέσει οτιδήποτε χρειαστεί.

Πρόκειται για ένα θανατηφόρο πέρασμα του τυφώνα

dir="ltr" lang="en">Here is the latest weather forecast from the National Hurricane Center. For more weather information, visit them at https://t.co/zIyi8SQOC1. pic.twitter.com/epLwVXe4Go

Georgia EM&HS (@GeorgiaEMA) September 10, 2017

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επείγουσας Βοήθειας (FEMA), Brock Long, επανέλαβε τα σχόλια του κυβερνήτη λέγοντας ότι το μονοπάτι του τυφώνα ήταν «το χειρότερο σενάριο» για τις παράκτιες περιοχές.

The center of Hurricane #Irma has exited the Keys and is now taking aim on the Florida peninsula. #GOES16 pic.twitter.com/UNZ0gbcx4Z

NASA SPoRT (@NASA_SPoRT) September 10, 2017

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο είναι τα σπίτια και οι επιχειρήσεις που έχουν υποστεί αυτήν την στιγμή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, με τις αρμόδιες αρχές να προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα.

Το πρώτο θύμα του τυφώνα Ίρμα στη Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται ότι είναι ένας άνδρας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Roof coming off this place, also notice the front of house is blown in. Bad news for these folks. Irma blowing her hardest so far! Says 98 mph right now and will she will get stronger. #hurricaneirma #floridakeys #ridingthestormout #mothernature

A post shared by Brad Whitworth (@bradwhitworthphotography) on Sep 10, 2017 at 5:17am PDT

Ταυτόχρονα, η πόλη της Ατλάντα μόλις έχει εκδώσει την πρώτη της προειδοποίηση για τροπική καταιγίδα.

Η βροχή και οι ισχυροί άνεμοι έως 40 μίλια / ώρα αναμένονται στις βόρειες και κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας της πολιτείας της Γεωργίας.

A Tropical Storm Watch has been issued for a large portion of North and central GA for #Irma pic.twitter.com/VUXLAgQe1T

— NWS Atlanta (@NWSAtlanta) September 10, 2017

Photo: NASA

Το άρθρο Ξεκίνησαν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από τον κυκλώνα Ίρμα – Πρώτη προειδοποίηση και στην Ατλάντα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop