Πλην Λακεδαιμονίων…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Ο Θεμιστοκλής («Πρώτο Θέμα») εξηγεί γιατί δεν πήγαν εκπρόσωποι των media που ελέγχει στη συνέντευξη Τυπου του πρωθυπουργού.
Καλά, οι άλλοι οι… Λακεδαιμόνιοι (ΣΚΑΙ) έκοψαν νωρίς κι έβαλαν τον μάγειρα Δρίσκα…

Με μια, μάλλον, μαχητή δικαιολογία (δεν επιτρέπουν στους εκπροσώπους της εφημερίδας να κάνουν ερωτήσεις) το «Πρώτο Θέμα» εξέδωσε ανακοίνωση και υποστηρίζει:

Από

τότε που ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και έγινε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίνεται ο λόγος στο «ΘΕΜΑ» και στο protothema.gr, προκειμένου να υποβάλουν ερωτήσεις στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Ετσι οι δημοσιογράφοι του «Θέματος» αποφάσισαν να μην παραστούν στη φετινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού. Θα ήταν άκομψο εκ μέρους μας (προς τους άλλους συναδέλφους μας στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να ρωτήσουν) να επικαλεστούμε το μέγεθος και τις κυκλοφοριακές επιδόσεις του δικού μας Μέσου. Αλλά και… ντεκόρ σε συνεντεύξεις δεν συνηθίζουμε να είμαστε.

ΥΓ.: Περιττό να τονίσουμε ότι οι στήλες της εφημερίδας, το protothema.gr καθώς και τα μικρόφωνα του νέου μας ραδιοφώνου θα είναι πάντοτε διαθέσιμα για όλους.

Οι άλλοι

Εκτός από το κρατικό κανάλι (ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3), απευθείας, μετέδωσαν oλοκληρη τη συνέντευξη Τυπου του πρωθυπουργού, ο ΑΝΤ-1 και το MEGA. Ο ΣΚΑΙ έκοψε νωρίς κι έβαλε την εκπομπή «Master class» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, ενώ ο ενημερωτικός ΑLPHA του Παπαδρόσου, τη φοβερή ταινία «Εγώ και το πουλί μου»…

The post Πλην Λακεδαιμονίων… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα