Ξανά μητέρα η Madonna!

10:10 9/2/2017 - Πηγή: iPop

Ξανά μητέρα θα γίνει η Madonna, καθώς της χορηγήθηκε η άδεια για να υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι, σύμφωνα με τον δικαστικό της εκπρόσωπο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάσισε να χορηγήσει τελικά την άδεια στην Madonna, να υιοθετήσει τα δύο παιδιά από το Μαλάουι. Ο τραγουδίστρια έχει ήδη δύο παιδιά από το Μαλάουι, τον David, την έγκριση για την υιοθεσία του οποίου έλαβε

το 2006, και τον Mercy, την έγκριση για τον οποίο έλαβε το 2009.

Η Δικαστής, Mlenga Mvula δήλωσε ότι η τραγουδίστρια ήταν παρούσα, όταν δόθηκε η απόφαση. Όπως λέει η ίδια: «Κατά τη διάρκεια που έγινε η χορήγηση της άδειας, ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου μαζί με τους δικηγόρους της».

Στις 25 Ιανουαρίου, o κυβερνητικός εκπρόσωπος του Μαλάουι, δήλωσε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι η 58χρονη τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο και είχε «καταθέσει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος να υιοθετήσει δύο παιδιά».

Η ίδια, όμως, αρνήθηκε ότι είχε κάνει μια τέτοια αίτηση κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής επίσκεψης στο Μαλάουι. Τότε η ίδια είχε δηλώσει: «Οι φήμες ότι έκανα αίτηση για να υιοθετήσω παιδί δεν ισχύουν. Ήρθα στο Μαλάουι για να δω αν είναι όλα εντάξει στο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται τα παιδιά».

Τελικά, όπως αποδείχθηκε η Madonna μεγαλώνει την οικογένειά της, προσθέτοντας δύο νέα μέλη σε αυτήν, κίνηση πολύ σημαντική, η οποία δείχνει και ένα άλλο πρόσωπο. H ίδια ανακοίνωσε και την είδηση της υιοθεσίας μέσα από μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

I can officially confirm I have completed the process of adopting twin sisters from Malawi and am overjoyed that…https://t.co/A7q3WGmJFG pic.twitter.com/rWzLUpBdjG

Madonna (@Madonna) February 8, 2017

Διαβάστε επίσης:

Το μήλο κάτω από τη μηλιά- Ο γιος της Madonna ακολουθεί τα βήματα της (Photo-Video)

Photos: BBC, NBC New York

The post Ξανά μητέρα η Madonna! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα