«Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης»

13:24 16/4/2016 - Πηγή: iPop

Την άποψη ότι είναι άκαιρη σεναριολογία για εκλογές καθώς βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης, εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της.

«Ακαιρη και ανεδαφική είναι η σεναριολογία περί εκλογών, όταν βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης», τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι «η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται σε αυτή τη φάση σκληρά για σημεία της περσινής συμφωνίας που προασπίζουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών».

Υπάρχει σύγκλιση σχεδόν σε όλα

τα σημεία με τους Ευρωπαίους, έκανε γνωστό η κ. Γεροβασίλη και υπογράμμισε πως «κοινή επιθυμία όλων μας είναι η επίσπευση της αξιολόγησης».

Η ίδια εξέφρασε την ελπίδα ότι η φράση της κ. Λαγάρντ ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλες καθυστερήσεις, θα γίνει πράξη.

Για τον ρόλο του ΔΝΤ, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος επανέλαβε πως η Ευρώπη θα έπρεπε να λύνει μόνη της τα προβλήματα της. «Είναι αναπόφευκτη την ύπαρξη του στο ζήτημα αυτό σε ρόλο τεχνικού συμβούλου αλλά αποδεδειγμένα «εγκληματική» τη συμμετοχή του στα προγράμματα αναδιάρθρωσης της ελληνικής οικονομίας».

Τέλος, σχετικά με τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει εις βάρος της οι κ.κ. Σαμαράς και Κουμουτσάκος, σχολίασε:

Απορία ψάλτου βηξ. Αντί απάντησης στην ενοχλητική ερώτηση επιλέγουν την ποινικοποίηση του πολιτικού ερωτήματος… εμφανίζοντας ένα πρόσωπο ολοκληρωτισμού

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post «Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα