Βουλευτής ΑΝΕΛ: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου

16:47 5/5/2016 - Πηγή: iPop

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι η διαρροή του διαλόγου του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου προήλθε από την ίδια την Κυβέρνηση. Ο ίδιος λίγες ώρες μετά έδωσε την δική του εξήγηση για τη δήλωσή του.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε: «Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση, όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου;». Αναφερόμενος στον επίμαχο διάλογο

Τόμσεν-Βελκουλέσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε από το WiKiLeaks.

«Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου. Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πως θα το έκαιγε διαφορετικά;», είπε απαντώντας στην αντιπολίτευση και στους δανειστές που πολεμούν λυσσαλέα, όπως είπε, την κυβέρνηση και την προσπάθεια που κάνει.

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την αναφορά που έκανε στη Βουλή για τη διαρροή του διαλόγου του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου.

Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο βουλευτής είπε πως με τη φράση «η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο» εννοούσε ότι η κυβέρνηση αξιοποίησε την υποκλοπή.

«Εννοούσα το αυτονόητο, ότι η κυβέρνηση καλά έκανε και «σήκωσε» την υποκλοπή για να κάψει αυτό το σενάριο» υπογράμμισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως η ΕΥΠ δεν είχε τη δυνατότητα να καταγράψει τη συνομιλία αυτή.

Photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Βουλευτής ΑΝΕΛ: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα