«Βήμα για να περάσει η χώρα στην επόμενη φάση» χαρακτηρίζει τον ανασχηματισμό ο Ν. Παππάς

11:04 5/11/2016 - Πηγή: iPop

Τον ανασχηματισμό σχολίασε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη του το Σάββατο. Ο πρώην Υπουργός Επικράτειας επισήμανε, πως «ο ανασχηματισμός είναι βήμα για να περάσει η χώρα στην επόμενη φάση».

Σε δήλωσε του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σημείωσε χαρακτηριστικά:

Είναι σαφείς οι προτεραιότητες και οι συμβολισμοί, είναι παρά πολλά νέα παιδιά που μπαίνουν στο κυβερνητικό σχήμα. Υπάρχει και

η πείρα και η ορμή και ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα

Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

Νομίζω ότι είναι ένας ανασχηματισμός ανανέωσης, ανάπτυξης και ανασυγκρότησης. Είναι ένα βήμα για να περάσει η χώρα στην επόμενη φάση. Είναι σαφείς οι προτεραιότητες και οι συμβολισμοί, είναι παρά πολλά νέα παιδιά που μπαίνουν στο κυβερνητικό σχήμα. Υπάρχει και η πείρα και η ορμή και ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα. Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα, ξεκινάμε δουλειά από το πρώτο λεπτό

To νέο υπουργικό σχήμα σχολίασε και η Όλγα Γεροβασίλη η οποία έκανε λόγο για «κυβέρνηση επανεκκίνησης».

Σε δηλώσεις της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε «στόχος θα είναι η προώθηση σταθερών πολιτικών για την ανάπτυξη της οικονομίας, τη διευθέτηση του χρέους και την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Κατά την πρώην Κυβερνητική Εκπρόσωπο και νυν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διευκρίνισε πως «αιχμή παραμένει η ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης στην υπηρεσία του πολίτη».

Στο Αθηναϊκό Πρακτορείο μίλησε και ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος επισήμανε:

Επιδίωξή μου είναι να νιώσουν τα νησιά και οι νησιώτες μας την έννοια της ισοπολιτείας. Στόχος μας είναι η ελληνική σημαία να είναι η πρώτη σε όλο τον κόσμο. Ανοίγουμε πανιά

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post «Βήμα για να περάσει η χώρα στην επόμενη φάση» χαρακτηρίζει τον ανασχηματισμό ο Ν. Παππάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα