Οριακό το προβάδισμα της Κλίντον- Στην τελική ευθεία για τις εκλογές των ΗΠΑ

09:55 5/11/2016 - Πηγή: iPop

Τα πάντα έτοιμα φέρεται να είναι για τις εκλογές των ΗΠΑ που θα πραγματοποιηθούν σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά της Χίλαρι Κλίντον βρίσκονται ψηλότερα από του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά παραμένουν στα όρια του στατιστικού λάθους.

Σύμφωνα με την τελευταία

δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos που διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον φέρεται να καταγράφει προβάδισμα του ποσοστού των 5% έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη από τις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου. Το 44% των πιθανών ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της Κλίντον, ενώ την ίδια στιγμή το 39% υπέρ του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Παράλληλα, η δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, επισημαίνει πως η Χ. Κλίντον βρίσκεται δύο ποσοστιαίες μονάδες μπροστά, ενώ στην πρώτη δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου, το προβάδισμα της ήταν τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

Σε άλλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Washington Post και ABC News, η πρώην Πρώτη Κυρία προηγείται έναντι του Τραμπ τέσσερις μονάδες.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του iPop.gr για τις εκλογές των ΗΠΑ.

The post Οριακό το προβάδισμα της Κλίντον- Στην τελική ευθεία για τις εκλογές των ΗΠΑ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα