Βίκυ Καγιά: Μίλησε ανοιχτά για την Ηλιάνα και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου (Video)

14:50 8/6/2020 - Πηγή: iPop

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, αναφερόμενη σε όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. 

Μεταξύ άλλων το μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM, όπου δε θα δούμε μόνο κορίτσια, αλλά και αγόρια, που υπάρχει περίπτωση να μένουν και στο ίδιο σπίτι.

Σχετικά με τα νέα πρόσωπα στο GNTM 3 και τα όσα έχουν ακουστεί για τον Γιώργο Καράβα η Βίκυ Καγιά

είπε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα το κανάλι.

Όμως, τι ακόμα είπε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου;

Καλή επιτυχία εύχομαι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να έχει δίπλα της μια ομάδα που θα την στηρίζει πίσω από τις κάμερες και θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί για την ψυχρότητα γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, τελείως άβγαλτη για την πρώτη της φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δεν ξέρω τι εννοεί πραγματικά, αν το είπε έτσι 

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Βίκυ Καγιά απάντησε πως φυσικά και θα πήγαινε αν ήταν μια θεματολογία που μπορεί να υποστηρίξει, αλλά όχι για να μιλήσει για τις ζωές των άλλων.

Όσο για την φράση που είχε πει παλαιότερα “όποιος φεύγει απ’ το κανάλι δεν ξαναγυρνά” το μοντέλο και κριτής στο GNTM απάντησε πως «Εγώ είπα απλά ότι όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν ξαναγυρνά και αυτό έχει να κάνει και με εμένα και με όλους. Δεν ξαναγυρνάει όποτε θέλει την επόμενη στιγμή, βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλο αυτό. Κακώς το παρεξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου γιατί γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος και το έχω αποδείξει πολλά χρόνια. Δεν το είπα κακοπροαίρετη, το είπα έκπληκτη. Βάζω τον εαυτό μου μέσα κι εγώ να ήμουν το ίδιο θα έλεγα για μένα».

Και για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου, τι είπε η Βίκυ Καγιά;

Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και καλά έκανε, τι να γίνει; Εγώ φυσικά και την ακολουθώ, γιατί να μην την ακολουθώ; Στην αρχή αναρωτήθηκα, μετά όμως δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη για το πώς νιώθει κάποιος. Είπα ότι δεν έχω κάποιο θέμα, της ευχήθηκα τα καλύτερα. Να είναι καλά και η μία και η άλλη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, ειλικρινά 

Δες όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Τι απαντάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Το άρθρο Βίκυ Καγιά: Μίλησε ανοιχτά για την Ηλιάνα και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα