Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2020)

09:00 8/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (8/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/6/2020), έχετε συσσωρεύσει τόσα πολλά μέσα σας, που αισθάνεστε

την ανάγκη να τα πείτε ακόμα κι αν κάποιοι ενοχληθούν. Όμως εξαιτίας των συναισθηματικών σας υπερχειλίσεων, δε θα μπορέσετε τις ημέρες αυτές, να βρείτε εύσχημους τρόπους και διπλωματικούς, ώστε να περάσετε στο περιβάλλον σας, εκείνα που θέλετε. Πιθανόν μάλιστα να μιλήσετε με έντονο τρόπο, σε κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς, που να του δημιουργήσετε κακές εντυπώσεις ή να σας χαρακτηρίσει άτομο μη συνεργάσιμο.

Ταύρος

Πιθανόν να καταπιέζεστε γιατί η καθημερινότητα σας βάζει στη διαδικασία, να καλύψετε υποχρεώσεις που τρέχουν  και δε σας αφήνουν το περιθώριο, να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Προκειμένου να αντιδράσετε σ αυτό, ίσως σήμερα να κάνετε ορισμένες δαπάνες, σε αγορές περισσότερο καταναλωτικές, παρά επί της ουσίας επειδή τις χρειάζεστε.  Όμως περιορίστε την ανάγκη σας αυτή, αφού μπορεί να βγουν έκτακτα έξοδα και να δυσκολευτείτε να τα καλύψετε.

Δίδυμοι

Μπορεί με όσα κι αν ασχολείστε να διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει η σταθερότητα στο να στηριχτείτε, ή ότι είναι ευμετάβλητα, όμως είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε πάση θυσία. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η κινητήριος δύναμή σας, θα είναι ένα πρωτόγνωρος ενθουσιασμός, με μεγάλες δόσεις αποφασιστικότητας αλλά και παρόρμησης. Σωστά αντιδράτε, μόνο που μην κοινοποιείτε, τα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε σε κανέναν προς το παρόν.

Καρκίνος

Με μια συναισθηματική αμηχανία, ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, σχετικά με τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε και σχετίζονται, τόσο με την ερωτική σας ζωή, όσο και με τη επαγγελματική σας πορεία. Πιθανόν σε μερικές περιπτώσεις κάποιες αποφάσεις θα παρθούν δίχως να σας δοθεί το περιθώριο να τις σκεφτείτε όσο θα έπρεπε. Κρατήστε ουδέτερη στάση και αφήστε το χρόνο να σας δείξει το πως θα πορευθείτε.

Λέων

Δε θα δεχτείτε μόνο πιέσεις, είτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε από χώρους που δραστηριοποιείστε αλλά και θα ασκήσετε πιέσεις, την εβδομάδα αυτή, προκειμένου να πάρετε ορισμένες απαντήσεις, ή να δείτε να δρομολογείται ένας στόχος ή μια φιλοδοξία σας. Όμως η έντονη συμπεριφορά σας, δε θα σας βοηθήσει και ίσως να απομακρύνει κάποια άτομα από γύρω σας, που σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν, όπου και όποτε τα χρειάζεστε. Προσέξτε το αυτό.

Παρθένος

Προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή, να μην παρασυρθείτε από κόλακες ή ανθρώπους που σας μιλούν με όμορφα λόγια, προκειμένου να αποσπάσουν τη βοήθειά σας για τους δικούς τους σκοπούς. Μπορεί να έχετε κάθε καλή πρόθεση απέναντι στους άλλους, όμως κάποιοι από το περιβάλλον που εργάζεστε ή το χώρο που δραστηριοποιείστε δε θα είναι ειλικρινείς απέναντί σας, ή θα έχουν σκοπό να παραποιήσουν κάποια θέματα προκειμένου να παρεμβληθούν επηρεάζοντας τον τρόπο σκέψης σας.

Ζυγός

Τις ημέρες αυτές, βάλτε στο χρόνο και στα πλάνα σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην αφήνετε μικρά προβλήματα να συνεχίζονται και να λειτουργήσουν συσσωρευτικά, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα, να σας δημιουργήσουν, ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Η περίοδος αυτή, έχει πολύ άγχος και στρεσάρεστε συνεχώς, προσπαθώντας να προλάβετε τα ζητήματα που σας βάζει η καθημερινότητα. Έτσι όμως κάμπτονται οι άμυνες  και ασφαλώς η υγεία σας.

Σκορπιός

Με τονισμένο το αίσθημα του ανικανοποίητου, θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα και ίσως η γκρίνια σας να μην μπορεί να περιοριστεί, ούτε απέναντι στους ανθρώπους που ζούνε μαζί σας, ούτε σε άτομα που συνεργάζεστε μαζί τους, σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο. Όμως χρειάζεται να σκεφτείτε τον τρόπο που ζητάτε να πραγματοποιηθούν κάποια πράγματα από τους άλλους. Πολλές φορές ο τρόπος αυτός παρεξηγείτε γιατί μοιάζει με συναισθηματικό εκβιασμό, όπως τον εισπράττουν.

Τοξότης

Όλοι όλο και κάτι θα ζητούν από σας, είτε από το περιβάλλον της εργασίας σας, είτε από το χώρο του σπιτιού και της οικογένειας τις ημέρες αυτές. Αυτός είναι και ο λόγος που πιέζεστε και καταπιέζεστε υπέρμετρα το διάστημα αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να προβείτε σε μία ενέργεια που θα δείχνει στους άλλους, ότι βρίσκεστε στο όριο να επαναστατήσετε σε όλους και σε όλα. Προσπαθήστε όμως να μην πείτε λόγια, που θα τα μετανιώσετε λίγο αργότερα και δε θα μπορείτε να τα ανακαλέσετε.

Αιγόκερως

Θα δυσκολευτείτε σήμερα να συνεννοηθείτε με ανθρώπους που προέρχονται είτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε με πρόσωπα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι τόσα πολλά που έχετε να διεκπεραιώστε τις επόμενες ημέρες, που η ασυνεννοησία, μάλλον θα σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Φροντίστε εκείνα που ζητάτε από τους άλλους, να αισθανθείτε ότι τα έχουν καταλάβει σωστά, γιατί δεν αποκλείεται να συμβούν εντάσεις λίγο αργότερα μεταξύ σας. Δείτε το.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/6/2020), αναθεωρείτε τις ημέρες αυτές, πολλές φιλίες, συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις που διατηρούσατε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μία επώδυνη διαδικασία, αφού πιθανόν να νιώσετε προδομένοι, από κάποιους ανθρώπους που είχατε πολύ ψηλά στην εκτίμησή σας μέχρι σήμερα. Επειδή είστε άνθρωποι που δίνετε μεγάλο βάρος στο όνομα της φιλίας, πιστεύετε ότι όλοι την αντιμετωπίζουν έτσι γιατί κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, πράγμα που χρειάζεται να το αναθεωρήσετε.

Ιχθείς

Πολλούς συνδυασμούς θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να χωρέσετε στο πρόγραμμά σας, όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν για να φανείτε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Ίσως όμως κάποιοι άνθρωποι που συνεργάζεστε να δημιουργήσουν εσκεμμένα εμπόδια για να σταματήσουν την εξέλιξη κάποιου θέματος που περιμένετε καιρό να τελεσφορήσει. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τους πραγματικούς λόγους, που τους δημιουργούν τα κίνητρα αυτά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα