Βγες από το «αδιέξοδο» αλλάζοντας τη ζωή σου χωρίς να «πελαγώσεις»

17:07 9/6/2017 - Πηγή: iPop

Έχετε νιώσει ποτέ ότι είστε κολλημένοι σε μια κατάσταση ή σε μια ρουτίνα που δεν σας αρέσει, αλλά δεν μπορείτε (ή σωστότερα δεν έχετε τη διάθεση) να κάνετε κάτι για να την αλλάξετε; Εμείς σου έχουμε τον τρόπο να βγεις από το «αδιέξοδο» αλλάζοντας τη ζωή σου χωρίς να «πελαγώσεις»!

Παρόλα αυτά, όσο δύσκολο είναι να βρείτε το κουράγιο να πάρετε μια πρωτοβουλία και να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από αυτό το «αδιέξοδο», πιο δύσκολο είναι ακόμα να μην κάνετε τίποτα. Γιατί θυμηθείτε ότι τελικά μόνο μέσα από την αλλαγή μπορείτε να δείτε κάτι καινούργιο.

Αυτοί είναι μερικοί τρόποι για «ξεκολλήσετε»

από οτιδήποτε σας έχει κουράσει:

Σταμάτα να παραπονιέσαι

Βλέποντας τη ζωή σας μέσα από μια πιο θετική ματιά, επηρεάζει δραματικά και τον τρόπο που αποφασίζετε να την ζήσετε. Με το να παραπονιέστε συνεχώς και να κατηγορείτε διαρκώς τους άλλους τίποτα δεν θα αλλάξει. Αντί να αρχίσετε τα παράπονα, μετατρέψτε αυτήν την αρνητική ενέργεια σε κάτι καλό. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, υιοθέτησε μια πιο αισιόδοξη οπτική και τότε θα δεις τις καταστάσεις σιγά σιγά να αλλάζουν και να καταφέρνεις αυτά που θες.

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου

Τίποτα δεν θα αλλάξει όμως, αν εξακολουθείς να μην είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, πιστεύοντας πως τα πάντα είναι έξω από τα όρια σου. Ρώτησε τον εαυτό σου τις δύσκολες ερωτήσεις και προσπάθησε να είναι το ίδιο αυστηρές και οι απαντήσεις σου. Μπορεί η όλη διαδικασία να σας πληγώσει, έτσι όμως θα καταλάβετε τι σας αρέσει και τι όχι, τι θέλετε στην συνέχεια και τι όχι.

Να θυμάσαι ότι έχεις πάντα το δικαίωμα της επιλογής

Όταν νιώθεις «κολλημένη» σε μια κατάσταση, συχνά ξεχνάς ότι στην πραγματικότητα, έχεις την ικανότητα να αλλάξεις τα πράγματα. Μερικές φορές είναι εύκολο να πιστεύουμε ότι το σύμπαν έχει έτοιμο για μας ένα δρόμο, και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε πότε θα μας τον φανερώσει επιτέλους. Μερικές φορές, επίσης μπορεί να πιστέψεις ότι δεν αξίζεις μια καλύτερη ζωή. Τότε, δοκίμασε διαφορετικά πράγματα, πάρε κάποια ρίσκα. Μόνο αν πιέσεις τον εαυτό σου θα δεις διαφορά.

Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους

Η δική ζωή και ο τρόπος που επιλέγεις να τη ζήσεις είναι μοναδική και αφορά εσένα και μόνο εσένα.Το ότι εύχεσαι να μπορούσες να έχεις τη ζωή κάποιου άλλου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις και τον ίδιο δρόμο. Η σύγκριση της δίκης σου ζωής με κάποιου άλλου, θα σε εμποδίσει από το να προχωρήσεις μπροστά.

The post Βγες από το «αδιέξοδο» αλλάζοντας τη ζωή σου χωρίς να «πελαγώσεις» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα