Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ναι μεν, αλλά» για Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

20:21 13/1/2020 - Πηγή: iPop

Έγινε η περίφημη συνάντηση για την απόφαση του Harry και της Meghan να παραιτηθούν απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα και το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την τοποθέτηση της Βασίλισσας. Τι είπε η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η Βασίλισσα έδωσε το «πράσινο φως» στο ζευγάρι για να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στον Καναδά και τη Βρετανία, αναφέροντας πως υποστηρίζει την απόφασή τους, αν και απ’ την ανακοίνωση γίνεται ξεκάθαρο πως δεν είναι φυσικά αυτό που επιθυμούσε.

Όπως σημειώνεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση με τα όσα αναφέρει η Βασίλισσα Ελισάβετ, η ίδια «υποστηρίζει

πλήρως την επιθυμία του ζευγαριού για έναν νέο ρόλο αλλά θα προτιμούσε να παραμείνουν εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης της βασιλικής οικογένειας».

Η ανακοίνωση τονίζει ακόμα πως πρέπει να γίνουν περισσότερα πράγματα για τα περίπλοκα θέματα γι’ αυτό και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες.

A statement from Her Majesty The Queen. https://t.co/IVSyfeojqk

— The Royal Family (@RoyalFamily) January 13, 2020

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παλατιού με τα όσα υποστηρίζει η Βασίλισσα Ελισάβετ:

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ στηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και της Meghan να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή ως νέα οικογένεια.

Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου. Ο Harry και η Meghan έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να βασίζονται στα κρατικά έσοδα στη νέα τους ζωή.

Συμφωνήσαμε έτσι να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος, κατά την οποία οι δούκες του Sussex θα μένουν σε Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα τα οποία πρέπει η οικογένεια να επιλύσει, επομένως χρειάζεται να γίνει δουλειά, γι’ αυτό και ζήτησα να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες».

Δες ακόμα:

Ξέρουμε τι δουλειά θα κάνουν ο Harry και η Meghan μετά την παραίτησή τους

Photo: Getty Images

Το άρθρο Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ναι μεν, αλλά» για Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα