Η ιδανική σαλάτα για να κάνεις αποτοξίνωση!

15:13 13/1/2020 - Πηγή: iPop

Δίαιτα από… Δευτέρα λέμε και σήμερα είναι μια καλή μέρα όχι για να ξεκινήσεις δίαιτα αλλά για να κάνεις αποτοξίνωση. Σου έχουμε την ιδανική σαλάτα για αποτοξίνωση. Γευστική και χορταστική.

Τη συγκεκριμένη σαλάτα για αποτοξίνωση θα τη λατρέψεις. Είναι νόστιμη, με αγνά και «καθαρά» υλικά και μπορείς να τη φτιάξεις μέσα σε μισή ώρα. Μπορείς να την πάρεις και μαζί σου στη δουλειά ή να την απολαύσεις για βραδινό.

Τι θα χρειαστείς;1 φλιτζάνι
κινόα1 1/2 φλιτζάνι ζωμός λαχανικών1 μεσαία γλυκοπατάτα, κομμένη σε κύβους2 κουταλάκια του γλυκού λάδι1 φλιτζάνι καλαμπόκιΛίγα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα4 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα1 φλιτζάνι τοματίνια100 γραμμάρια σπανάκι baby1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Για το dressing

Χυμός από 2 φρέσκα lime3 κουταλιές της σούπας λάδι1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου1/2 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κύμινοΑλάτι και πιπέρι, για γεύσηΠώς θα τη φτιάξεις;ΣυνταγήΣε μια κατσαρόλα συνδυάζουμε την κινόα με το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να σιγοβράσει και κλείνουμε με ένα καπάκι. Αφήνουμε για 15 λεπτά.Μετά τα 15 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά κι αφήνουμε την κινόα να καθίσει για 5 λεπτά πριν ανοίξουμε το καπάκι.Εν τω μεταξύ, συνδυάζουμε τη γλυκοπατάτα με 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.Ρίχνουμε λίγο με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε στην άκρη.Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάζουμε την κινόα, την γλυκοπατάτα,το καλαμπόκι, τα μαύρα φασόλια, το κρεμμυδάκι, τα τοματίνια, σπανάκι baby και κόλιανδρο.Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζουμε όλα τα υλικά για το dressing και ανακατεύουμε καλά. Το ρίχνουμε στη σαλάτα με την κινόα και ανακατεύουμε πολύ καλά.Δες και αυτή τη συνταγή:

Σαλάτα με χαλούμι, καρότο και μανταρίνι

Photo: crazyvegankitchen

Το άρθρο Η ιδανική σαλάτα για να κάνεις αποτοξίνωση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η ιδανική σαλάτα για να κάνεις αποτοξίνωση!,