Βαρκελώνη: Νεκρή η Ελληνο-γερμανίδα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση

14:43 27/8/2017 - Πηγή: iPop
Νεκρή η Ελληνο-γερμανίδα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Στους 16 ανήλθε τη Κυριακή ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη, μετά τον θάνατο μιας Ελληνίδας, η οποία ήταν 51 ετών και είχε γερμανική υπηκοότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση

Η

γυναίκα νοσηλευόταν με πολύ σοβαρά τραύματα, ενώ είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, συνολικής διάρκεια οκτώ ωρών.

Τον τραυματισμό 100 ανθρώπων, από τους οποίους οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, προκάλεσε η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Cabrils, για τις οποίες την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Η 51χρονή Ελληνίδα που πέθανε σήμερα, είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης. Η γυναίκα ήταν παντρεμένη με Έλληνα και είχε δύο παιδιά.

Το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τρομοκρατίας, με σύνθημα «Δεν Φοβάμαι». Στη διαδήλωση μάλιστα συμμετείχε τόσο ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε Στ’, όσο και ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι.

Photo: AP Photo/Francisco Seco

The post Βαρκελώνη: Νεκρή η Ελληνο-γερμανίδα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα