Minimal ράφι για τη διακόσμηση του δωματίου σου | Photos

13:50 27/8/2017 - Πηγή: iPop

Έχεις ένα άδειο τοίχο στο υπνοδωμάτιο σου και δεν ξέρεις τι να τοποθετήσεις σε αυτόν; Αυτό το diy είναι ιδανικό για σένα γιατί και θα δώσει νέα πνοή στο δωμάτιο σου, αλλά θα προσθέσει επίσης μία minimal νότα στη διακόσμηση του.

Τι θα χρειαστείς;Δύο γύρους από ξύλοΜέτροΜολύβιΞύλοΒίδεςΤρυπάνιΕπιτραπέζιο πριόνιΤρεις 3,5″ βίδεςΚρεμαστράκιΣφυρίΠως θα το φτιάξεις;Συνδέουμε το ξύλο σε έναν από τους γύρους ξύλου χρησιμοποιώντας βίδες (μην βιδώνεις καθόλου το στρογγυλό
κομμάτι) έτσι ώστε το ξύλο να μπορεί να καθίσει απέναντι από το φράκτη στο τραπεζοειδές πριόνι.Μετράμε το κέντρο του κύκλου και ρυθμίζουμε το φράκτη σε αυτή τη μέτρηση. Κόψτε το ξύλο κάτω από το κέντρο.Το κομμάτι του στρογγυλού δεν συνδέεται με το ξύλο και τοποθετείτε το πάνω από το πλήρες στρογγυλό κομμάτι.Μέτρησε για να βεβαιωθείς ότι είναι κεντραρισμένο στον πίνακα και τράβηξε τη γραμμή κατά μήκος του κάτω μέρους κάθε πλευράς του πίνακα. (Βλέπε Εικόνα 2)Αφαιρούμε το μισό-στρογγυλό του ξύλου και μετράμε στο κέντρο των γραμμών που κάναμε σε όλο τον γύρο – κάνουμε ένα σημάδι στο κέντρο των δύο γραμμών σε 4.25 «, 8.75», 13.25 «. (Βλέπε Εικόνα 3)Μετράμε το κέντρο κατά μήκος της επίπεδης πλευράς του μισού γύρου στα ίδια σημεία: 4.25 «, 8.75», 13.25 «.Προωθούμε το μισό γύρο σε κάθε ένα από αυτά χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι με λίγο μικρότερές από τις βίδες που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις. (Βλέπε Εικόνα 4)Τοποθετούμε τις τρύπες μέσα από κάθε ένα από τα σημάδια της πλήρους στρογγυλής πλάκας χρησιμοποιώντας το ίδιο τρυπάνι. (Βλέπε Εικόνα 5)Συνδέουμε τις οπές και τις βίδες μαζίΤοποθετούμε το κρεμαστράκι στο επάνω μέρος, δηλαδή στο πίσω μέρος από το ράφι που θα το τοποθετήσεις και χρησιμοποιούμε ένα σφυρί για να το ασφαλίσουμε. (Βλέπε Εικόνα 6)

Photos: themerrythought.com

The post Minimal ράφι για τη διακόσμηση του δωματίου σου | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα