Βαρέθηκες τα φορέματα; Δες πως μπορείς να εντυπωσιάσεις την Πρωτοχρονιά φορώντας τζιν(Photos)

16:57 26/12/2016 - Πηγή: iPop

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και όλες οι γυναίκες προβληματίζονται για το τι θα φορέσουν στην έξοδο τους μετά την αλλαγή του χρόνου. Οι περισσότερες διαλέγουν κάποιο ιδιαίτερο φόρεμα, που ενδεχομένως θα προκαλέσει τις εντυπώσεις και θα τραβήξει την προσοχή.

Υπάρχουν όμως, γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα φορέματα και προτιμούν να κάνουν την εμφάνισή τους με παντελόνι. Αν ανήκεις σε εκείνες που προβληματίζονται γιατί θέλουν να βγουν έξω ντυμένες καλά αλλά φοβούνται ότι με το παντελόνι,

αυτό δεν θα το πετύχουν, εδώ σου δείχνουμε κάποιους τρόπους που μπορείς να ντυθείς την Πρωτοχρονιά ακόμα και με τζιν και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα, αφού θα διαφέρεις από όλες τις άλλες.

Δες εδώ και πάρε ιδέες:

Χρησιμοποίησε το αγαπημένο δερμάτινο κολάν σου, διάλεξε μια μπλούζα που να ταιριάζει, κατά προτίμηση μαύρη και εντυπωσίασε με μια διαφορετική προσέγγιση στο ντύσιμό σου.

Ταίριαξε μια μαύρη μεταλιjέ μπλούζα μ’ ένα μαύρο παντελόνι και επέλεξε το σωστό παπούτσι για να ολοκληρώσεις μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Ένα γκρι παντελόνι, με μια ημιδιάφανη μαύρη μπλούζα μπορεί να τραβήξει την προσοχή όλων αυτό το βράδυ. Μπορείς να την συνδυάσεις και μ’ ένα σακάκι.

Αν είσαι ένας ροκ τύπος και θες αυτό να είναι το look που θα σε συνοδεύει την Πρωτοχρονιά δεν έχεις παρά να συνδυάσεις μια μπλούζα σε όποιο χρώμα σου αρέσει με ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα μαύρο παντελόνι και το καταλληλότερο χρώμα γόβας. Μπορείς να φορέσεις κι ένα κολιέ που να ταιριάζει για να συμπληρώσεις την εμφάνισή σου.

Αν είσαι αθλητικός τύπος και πιέζεσαι να φορέσεις φόρεμα, μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου τζιν και να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο και ένα σακάκι και να εντυπωσιάσεις με ένα διαφορετικό λουκ.

Με τζιν μπορείς να εντυπωσιάσεις επίσης αν επιλέξεις να το συνδυάσεις με μια ιδιαίτερη μπλούζα, παλτό και την κατάλληλη γόβα.

Το μαύρο τζιν μπορείς να το φορέσεις με μια άσπρη μπλούζα και ένα σακάκι ασπρόμαυρο το οποίο θα σπάει την μονοτονία και δώσε άλλο τόνο στο βραδινό look σου.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις ένα χρωματιστό παντελόνι και να το συνδυάσεις με ένα τζιν πουκάμισο κάνοντας μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Μαύρο σακάκι και μαύρο παντελόνι μπορείς επίσης να συνδυάσεις φορώντας και ένα πουκάμισο άσπρο για να σπάσεις το μαύρο στο ντύσιμο σου. Με την κατάλληλη γόβα θα έχεις ολοκληρώσει το βραδινό σου look.

Διάβασε επίσης:

Απίστευτο ρεκόρ Γκίνες! Γυναίκα αλλάζει 19 φορέματα σε 1 λεπτό! (Video)

Photos: Joe’s Jeans, Current/Elliott, Frame Denim, Phillip Lim, Textile Elizabeth and James, BLKDNM, R13 Denim, Banana Republic, Paige Denim

The post Βαρέθηκες τα φορέματα; Δες πως μπορείς να εντυπωσιάσεις την Πρωτοχρονιά φορώντας τζιν(Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα