Τσέκαρε εάν είσαι υγιής μέσα σ’ ένα λεπτό!

19:06 16/5/2017 - Πηγή: iPop

Η υγεία είναι ό,τι σημαντικότερο και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα στη ζωή σου. Γι’ αυτό και όταν λέμε ευχές, συνηθίζουμε να λέμε «υγεία πάνω απ’ όλα…»! Υπάρχει, όμως, κόσμος που αρνείται επιδεικτικά να επισκεφθεί το γιατρό και αμελεί να κάνει τα καθιερωμένα του checkup για να είναι σίγουρος ότι πάνε όλα καλά!

Μην ανησυχείς, όμως, γιατί μπορείς να τσεκάρεις εάν είσαι υγιής μέσα σ’ ένα λεπτό, χωρίς να βγεις καν απ’ το σπίτι σου!

Τι πρέπει να κάνεις;Πάρε ένα κουτάλι και ακούμπησέ το στη γλώσσα σου, γεμίζοντάς το με σάλιο.Βάλε το κουτάλι σ’ ένα σακουλάκι και τοποθέτησέ το κάτω από
μια λάμπα.Περίμενε για 1 λεπτό και τσέκαρε το κουτάλι.Εάν το κουτάλι είναι καθαρό, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την υγεία των εσωτερικών οργάνων σου.

Εάν το κουτάλι έχει οσμή:

Η έντονη οσμή σημαίνει προβλήματα με τους πνεύμονες ή το στομάχι.Η γλυκιά οσμή μπορεί να είναι διαβήτης.Η πικρή οσμή ίσως σημαίνει προβλήματα με τα νεφρά.

Εάν το κουτάλι έχει λεκέδες:

Εάν ο λεκές είναι λευκός ή κίτρινος με παχιά επικάλυψη, τότε ίσως έχεις δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.Ο μωβ λεκές σημαίνει βρογχίτιδα, κακή κυκλοφορία του αίματος, υψηλό επίπεδο χοληστερόλης.Ο λευκός αναπνευστική λοίμωξη.Εάν το κουτάλι είναι πορτοκαλί, τότε ενδεχομένως να πάσχεις από νεφρική νόσο.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι η παραπάνω μέθοδος δεν αντικαθιστά το γιατρό γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να ξεχνάς να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις.

Photo: Bright Side

The post Τσέκαρε εάν είσαι υγιής μέσα σ’ ένα λεπτό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα