Βουλή: Πέρασε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο | Αποκλείεται η Χρυσή Αυγή απ’ τη συζήτηση στην Ολομέλεια

15:54 16/5/2017 - Πηγή: iPop
| Αποκλείεται

Πέρασε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης, με τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να λένε «ναι», ενώ όλη η Αντιπολίτευση το καταψήφισε. Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής απ’ τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής μετά την χθεσινή συμπεριφορά

του Ηλία Κασιδιάρη απέναντι στον Νίκο Δένδια.

Η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου έγινε σήμερα, Τρίτη, στις αρμόδιες Επιτροπές, ενώ η συζήτηση συνεχίζεται με την τρίτη συνεδρίαση. Η συνεδρίαση θα σημάνει και το κλείσιμο της επεξεργασίας του πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές, με στόχο αύριο να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αποκλείεται η Χρυσή Αυγή απ’ τη συζήτηση

Παράλληλα, στη διάσκεψη των Προέδρων, ο Νίκος Βούτσης εισηγήθηκε τον αποκλεισμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για το πολυνομοσχέδιο.

Οι Πρόεδροι της Βουλής έκαναν δεκτή την πρόταση του κ. Βούτση, μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη τη Δευτέρα.

Ο κ. Βούτσης πρότεινε συγκεκριμένα την απαγόρευση της συμμετοχής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη διήμερη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και να τους επιτραπεί η είσοδος μόνο για τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Βουλή: Πέρασε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο | Αποκλείεται η Χρυσή Αυγή απ’ τη συζήτηση στην Ολομέλεια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα