Τρικ για να κρατήσεις τα μαλλιά σου απαλά

13:31 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Αναρωτιέσαι πως να κρατήσεις τα μαλλιά σου απαλά και να μην είναι ξερά και άγαρμπα, τότε είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Σου έχουμε συμβουλές για τα μαλλιά σου, που πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτε.

Τα μαλλιά παίζουν τεράστιο ρόλο στην εμφάνιση σου, αλλά συγχρόνως και στη καθημερινή σου ζωή. Πρέπει να λάμπεις και να αναδεικνύεις την ομορφιά των μαλλιών σου, αλλά να φροντίζεις και για την υγεία τους. Επιπλέον, σου δίνουν άνεση και μια σιγουριά για την ομορφιά και το στυλ

σου. Σου παραχωρούμε τις γνώσεις μας για το πως να κρατήσεις ή να κάνεις τα μαλλιά σου απαλά. Μπορείς να μας ευχαριστείς αργότερα.

Νερό

Πρέπει να πίνεις τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα και να μην αφυδατώνεσαι. Είναι πολύ σημαντικό για το σώμα σου αλλά και για τα μαλλιά σου να καταναλώνεις υγρά.

Θεραπεία με λάδι

Το λάδι, όχι μόνο θα βοηθήσει στο πόσο απαλά θα γίνουν τα μαλλιά σου, αλλά θα ενισχύσει και το χρώμα, το οποίο θα λάμπει όσο ποτέ. Είναι εξίσου σημαντικό να έχουν όμορφο και ζωντανό χρώμα τα μαλλιά σου με το να είναι απαλά.

Πάρε την ψαλίδα

Μην αφήνεις ποτέ τη ψαλίδα στα μαλλιά σου. Ούτε για μικρό χρονικό διάστημα δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Κάνει τεράστιο κακό στην αφή και την υγεία των μαλλιών σου.

The post Τρικ για να κρατήσεις τα μαλλιά σου απαλά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα