Τρία στερεότυπα για τους ιδιοκτήτες γάτας που είναι απολύτως αληθινά!

20:07 9/11/2016 - Πηγή: iPop

Η προτίμησή σου στα κατοικίδια φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό και πολλές φορές έχουμε την τάση να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε εκείνους που αγαπούν τους σκύλους και σε εκείνους που προτιμούν τις γάτες.

Οι ιδιοκτήτες γάτας μοιράζονται μεταξύ τους ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες και δεν αποτελούν απλά στερεότυπα. Είσαι έτοιμος να μάθεις ποια είναι αυτά;

Είναι ανοιχτόμυαλοι

Σε μια έρευνα που έγινε το 2010 αποδείχθηκε ότι οι ιδιοκτήτες γάτας κατά γενική ομολογία είναι ανοιχτόμυαλοι. Τείνουν να μην είναι συντηρητικοί σε βασικά

ζητήματα της καθημερινότητας και δέχονται πιο εύκολα τις διαφορετικές απόψεις του περίγυρού τους.

Είναι εσωστρεφείς και ευαίσθητοι

Απ’ την φύση τους οι γάτες είναι μοναχικές και δεν είναι ανάγκη να είναι φίλοι με όλους. Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τους ιδιοκτήτες τους. Σε έρευνα που έγινε το 2014 διαπιστώθηκε ότι όσοι έχουν γάτα είναι πιο εσωστρεφείς.

Αναζητούν την προσοχή της γάτας τους

Οι ιδιοκτήτες γάτας αναζητούν συνεχώς την προσοχή της γάτας σου και συχνά καλύπτουν το συναισθηματικό τους κενό εισπράττοντας την αγάπη της. Πολλές φορές μάλιστα τα κατοικίδιά τους μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και τους φίλους τους!

The post Τρία στερεότυπα για τους ιδιοκτήτες γάτας που είναι απολύτως αληθινά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα