Κύμα κακοκαιρίας σ΄όλη τη χώρα- Χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας

17:22 9/11/2016 - Πηγή: iPop

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπλεξε σχεδόν όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τους πολίτες το έστρωσε σχεδόν στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη, στο Βύρωνα αλλά και στο Νέο Κόσμο. Την ίδια, στιγμή ισχυρή πτώση σημείωσε η θερμοκρασία.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκαοκτώ κλήσεις, κυρίως για κοπή δένδρων, αλλά και για απομάκρυνση διαφόρων αντικειμένων από δρόμους.

Σύμφωνα με την Τροχαία κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία, λόγω της νεροποντής. Οι πολίτες έχουν υποστεί, όμως, πολλές ώρες ταλαιπωρίας στο δρόμο λόγω της κίνησης που υπάρχει.

Σύμφωνα

με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, η κακοκαιρία την Τετάρτη θα χτυπήσει τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική και Κεντρική Στερεά, την Δυτική Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη, όπως και την Αττική.

Καταστροφές στην ορεινή Καλαμπάκα:

Στην ορεινή Καλαμπάκα, όσο και στην αντίστοιχη ορεινή περιοχή της Πύλης και ειδικότερα στον Ασπροπόταμο, τη Μεσοχώρα και την περιοχή από τη Γέφυρα Αλεξίου έως το Νεραϊδοχώρι.

Παράλληλα, παρατηρήθηκαν εκτεταμένες κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κορμών και στύλων της ΔΕΗ στο οδόστρωμα, καθιστώντας επικίνδυνη την κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα.

The post Κύμα κακοκαιρίας σ΄όλη τη χώρα- Χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα