Τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας: Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτές οι λαϊκές αγορές;

09:36 14/3/2016 - Πηγή: iPop

Κανονικό ωράριο θα ισχύει σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, για τις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών. Οι φούρνοι θα παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι και το απόγευμα προκειμένου να μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί την λαγάνα.

Και η Βαρβάκειος Αγορά θα είναι ανοιχτή μέχρι και το μεσημέρι.

Όσον

αφορά τον τρόπο λειτουργίας των υπόλοιπων καταστημάτων, είναι στην κρίση του κάθε επιχειρηματία, καθώς για τους μισθωτούς η Καθαρά Δευτέρα δεν θεωρείται αργία.

Φθηνότερο θα είναι πάντως το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας κατά 2.4% σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, το φετινό τραπέζι θα είναι κατά 2.4% φθηνότερο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Το συνολικό κόστος αναμένεται να είναι 77,9 ευρώ σε σχέση με πέρσι που ήταν στα 79,8 ευρώ.

Οικονομικότερα φαίνονται τα κατεψυγμένα θαλασσινά, κατά 2.7%, σύμφωνα με την ερευνά τιμών του Ινστιτούτου Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ, ενώ ακριβότερα είναι φέτος ο ταραμάς και η λαγάνα.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας: Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτές οι λαϊκές αγορές; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα