Τoύρκικο δικαστήριο απαγορεύει τη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη

16:05 27/12/2016 - Πηγή: iPop

«Φρένο» στη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή αποφάσισε να βάλει την Τρίτη τούρκικο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή το τουρκικό δικαστήριο ζήτησε να μην μεταδίδονται πληροφορίες που αφορούν τη δολοφονία που πραγματοποιήθηκε μπροστά στις κάμερες όταν ένας 22χρονος έριξε εννιά σφαίρες στον διπλωμάτη, Αντρέι Καρλόφ.

Το δικαστήριο τονίζει, πως «η απαγόρευση θα ισχύει έως το πέρας της αστυνομικής έρευνας» και ξεκαθαρίζει πως κυρίως αφορά τόσο τις εικόνες της δολοφονίας, οι οποίες έχουν αναμεταδοθεί

ευρέως από τα διεθνή ΜΜΕ, όσο επίσης και τις πληροφορίες που αφορούν υπόπτους, μάρτυρες αλλά και θύματα».

Ο δράστης ο οποίος ήταν αστυνομικός τονίζεται, πως είχε ζητήσει και λάβει αναρρωτική άδεια δηλώνοντας ασθένεια την ημέρα της δολοφονίας.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό το πρωί της Δευτέρας ο 22χρονος αστυνομικός είχε πάρει τηλέφωνο στην υπηρεσία του και είπε πει, πως δεν ένιωθε καλά. Επίσης, είχε επισημάνει, πως θα προσκόμιζε και χαρτί γιατρού κατά την επιστροφή του στην δουλειά.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του φωτογράφου που κατέγραψε την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη

photo:Telegraph

The post Τoύρκικο δικαστήριο απαγορεύει τη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα