Τουλάχιστον δέκα θύματα και σαράντα τραυματίες από νέες επιθέσεις στη Συρία

17:28 3/2/2016 - Πηγή: iPop

Νέες επιθέσεις σημειώθηκαν στην πόλη Νταράα στη Συρία, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον δέκα άτομα, ενώ ακόμα σαράντα τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, οι εναέριες επιθέσεις που σημειώθηκαν στην πόλη Νταράα στο νότιο τμήμα της Συρίας, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 10 αμάχους και τραυμάτισαν πάνω από 40 άτομα.

At least 10 civilians killed, dozens injured in rocket fire in Daraa, Syria

– report https://t.co/VjNU3AWpk7 pic.twitter.com/aEglkb2M3C

— RT (@RT_com) February 3, 2016

Πηγές των αρχών ασφαλείας της περιοχής, αναφέρουν πως πολλοί από τους τραυματίες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, τα οποία προκλήθηκαν από ρουκέτες που έπληξαν την πόλη Νταράα, ενώ ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου, δήλωσε πως τα θύματα μπορεί να αυξηθούν.

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες επιθέσεις, εντάσσονται σε μια σειρά αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων στην ευρύτερη περιοχή της Συρίας, όπου αντάρτες μαχητές, σημειώνουν σχεδόν καθημερινά ένοπλες επιθέσεις, κοστίζοντας τις ζωές εκατοντάδων αμάχων.

Σημειώνεται πως η συριακή κυβέρνηση και η αντιπολίτευση της Συρίας συμμετέχουν στις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη. Ωστόσο, Μπασάρ Τζααφάρι, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της συριακής κυβέρνησης, αναφέρει ότι η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

The post Τουλάχιστον δέκα θύματα και σαράντα τραυματίες από νέες επιθέσεις στη Συρία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα