“Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης”: Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που έχουν προκαλέσει σάλο στα social media

17:06 12/2/2022 - Πηγή: iPop

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ταυτόχρονα, δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για την θέση του σε σχέση με τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην παράσταση “Βάκχες”.

Δ. Λιγνάδης: Παρεπέμπεται σε δίκη για 4 βιασμούς

Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: “Πραγματικά συμπάσχω και λυπάμαι γι’ αυτό που του συμβαίνει”

Ο Σάκης Ρουβάς περιέγραψε λεπτομερώς την εικόνα που γνώρισε εκείνος: “Έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα

και ο,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης. Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεσή μου, αυτό είναι το βίωμά μου, Με βοήθησε παρά πολύ με προχώρησε με βοήθησε. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική”.

Ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε όλα όσα αποκαλυφθηκαν, και πως περιμένει το πόρισμα της δικαιοσύνης: “Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο που βρίσκεται σε μια κόλαση .Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω, ό,τι άλλο συμβαίνει δεν το γνωρίζω αλλά περιμένω να αποδειχθεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μια πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη”.

“Εγώ μέσα νου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη και επίσης ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, τα θύματα και τα λοιπά βεβαίως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια γι’αυτό το πράγμα, είναι τραγωδία για τα θύματα και για τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζει η κοινωνία, νομίζω πως και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας, κάποια βοήθειας. Και επίσης πρέπει να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορούν να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Τα αιτία αυτής της παθολογίας πρέπει να τα μελετήσουμε από που ξεκινάνε” συμπλήρωσε.

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: “Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον άνθρωπο.. πραγματικά συμπάσχω και λυπάμαι γι’αυτό που του συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι όλοι μας βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβεί ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή. Αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω να τον πω βιαστή”.

Φυσικά μετά τις δηλώσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σχόλια στα social media:

Ανήκουστες δηλώσεις του πατέρα #Ρουβα
Ο φίλος μου,ο #Λιγναδης ζει μια τραγωδία.
Είναι εξαρτημένος,πρέπει να τον αγαπήσουμε,να τον αγκαλιάσουμε.
Παραλήρημα για ένα κατηγορούμενο για παιδεραστια.#metooGR #MeToo pic.twitter.com/6G0CrfPNti

— Marka2 (@Marka2_) February 12, 2022

Και όχι Σάκη, ο τοξικοεξαρτημένος ουδεμία σχέση έχει με τον βιαστή. Καθώς ο πρώτος κάνει κακό μόνο στον εαυτό του ενώ ο δεύτερος στους άλλους. Εκτός τον άλλον, αυτή η σύγκριση είναι και προσβλητική για τους εξαρτημένους.#metooGR #Λιγναδης#xamogelakaipali #kalytera

— Trash_is_in_the_heart (@Trashisinthehe1) February 12, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης”: Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που έχουν προκαλέσει σάλο στα social media εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Τον Δημήτρη Λιγνάδη, Σάκη Ρουβά,“ton dimitri lignadi, saki rouva