H Ashley Graham μας συστήνει τους δίδυμους γιους της την ώρα του θηλασμού με μια νέα γλυκιά φωτογραφία

11:04 12/2/2022 - Πηγή: iPop

H Ashley Graham είναι πλέον μια ευτυχισμένη μανούλα τριών αγοριών, αφού καλωσόρισε στον κόσμο πριν ένα μήνα τα δίδυμα αγόρια της. Το μοντέλο που ανατρέπει τα πρότυπα στην μόδα είναι γνωστό πως δεν διστάζει να δημοσιεύσει ρεαλιστικές φωτογραφίες δείχνοντας περήφανα την πραγματική εικόνα του σώματος μιας εγκύου αλλά και μιας μητέρας έπειτα από τον τοκετό. Αυτό έκανε και τώρα ποστάροντας μια γλυκύτατη φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να θηλάζει τα δίδυμα αγόρια της αποκαλύπτοντας μάλιστα στην λεζάντα και τα ονόματα που θα τους δώσει.

H Ashley Graham έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια της μετά από τοκετό στο σπίτι!

Η Ashley Graham με τα δίδυμα αγόρια της στην αγκαλιά της!

Η νέα μαμά εμφανίζεται να θηλάζει ένα από τα αγόρια της κρατώντας το άλλο στην αγκαλιά της ενώ αποκαλύπτει και τα ονόματά τους: Malachi και Roman.

Το μοντέλο έγραψε επίσης: «Τα αγόρια μου ήταν οι καλύτεροι δάσκαλοι και οι μεγαλύτερες υπενθυμίσεις ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σύντομα το ταξίδι γέννησης και μετά τον τοκετό».

Η Graham και ο σύζυγός της Justin Irvin καλωσόρισαν τα δίδυμα στις 7 Ιανουαρίου, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τα δεύτερα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους, Isaac.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Ashley Graham μας συστήνει τους δίδυμους γιους της την ώρα του θηλασμού με μια νέα γλυκιά φωτογραφία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα