Το σκυλί του Ωρίωνα καταφθάνει

11:17 21/11/2014 - Πηγή: iPop

Η εταιρία «θέρος» φέρνει Το σκυλί του Ωρίωνα που είναι ένα δημιούργημα του Τηλέμαχου Τσαρδάκα όλο και πιο κοντά μας. Συγκεκριμένα η θεατρική αυτή παράσταση που σκηνοθετείται από την Ηλέκτρα Ελληνικιώτη και φωτίζεται από την Χριστίνα Θανάσουλα ξεκινά τις παραστάσεις από την 1η Δεκέμβρη και θα βρίσκεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Το σκυλί του Ωρίωνα είναι μια περίεργη ιστορία εξαφάνισης και μυστηρίου. Έξι άνθρωποι αναλύουν τις ζωές τους. Όμως, μια παράδοξη συνάντηση έρχεται να τους αλλάξει όλους και να τους μετατρέψει σε

κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν μέχρι σήμερα.

Ένα ζευγάρι ανέχεται και επιβιώνει μέσα από τις λάθος επιλογές του. Ένα άλλο ζευγάρι που ερωτεύτηκε πολύ χωρίζει. Ένας νεαρός άντρας που ζει στα όρια και αγαπά την περιπέτεια ερωτεύεται με πάθος μια τραγουδίστρια που πιστεύει στο απίθανο. Και όλα αυτά μαζί, όλα ταυτόχρονα επηρεάζοντας το ένα το άλλο.

Όπως, κατάλαβες Το σκυλί του Ωρίωνα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία που αντικατοπτρίζει τις επιλογές μας, επιλογές που μπορεί να μας αλλάξουν τη ζωή, να μας μεταλλάξουν σε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε.

Info!

Το σκυλί του Ωρίωνα
Χώρος: Δώμα
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
Ημερομηνίες παραστάσεων: 1/12 έως 21/1/2015
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 12 Ευρώ, Φοιτητικό 10 Ευρώ, Ανέργων 8 Ευρώ.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Το σκυλί του Ωρίωνα καταφθάνει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα