Το Νησί επιστρέφει! Το κανάλι στο οποίο θα προβληθεί το σίκουελ

20:41 22/3/2022 - Πηγή: iPop

Η σειρά- θησαυρός που βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει! Μετά την τεράστια απήχηση που είχε στο Mega, έρχεται τώρα το Νησί 2 στην ΕΡΤ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, “κλείδωσε” ότι το σίκουελ θα προβληθεί στην ΕΡΤ, 11 χρόνια μετά την προβολή του στο Mega. To “Μεγάλο Κανάλι” πάλεψε να διεκδικήσει ξανά τη σειρά, ωστόσο, τελικά η δημόσια

τηλεόραση κέρδισε.

Φυσικά, κομβικό ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξε και η συνεργασία της ΕΡΤ και της Βικτόρια Χίσλοπ για το “Καρτ Ποστάλ”.

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ, λοιπόν, ενέκρινε την ανάθεση της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», όπως είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος -συνέχεια του «Νησιού», για 14 επεισόδια. Τα γυρίσματα της σειράς εποχής θα ξεκινήσουν τον Μάιο.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι η δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Hislop official (@vichislop)

Στο καστ θα δούμε να επιστρέφουν ονόματα, όπως εκείνο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Μαρίας Πρωτόπαππα, που συμμετείχαν και στο «Νησί».

Στη σειρά σίκουελ του «Νησιού» επιστρέφουν, επίσης, οι Γιάννης Στάνκογλου, Ευγενία Δημητροπούλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, ενώ φαίνεται πως δεν θα δούμε τον Στέλιο Μάινα και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που ήταν ο κεντρικός ήρωας στο «Καρτ ποστάλ». 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Νησί επιστρέφει! Το κανάλι στο οποίο θα προβληθεί το σίκουελ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα