Το Μαουτχάουζεν έρχεται

12:32 11/10/2014 - Πηγή: iPop

Η παράσταση Μαουτχάουζεν η οποία είναι το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό χρονικό του Ιάκωβου Καμπανέλλη που είχε μεγάλη επιτυχία το 2012, επιστρέφει στη σκηνή του Badminton για δέκα μόνο παραστάσεις.

Η ανατριχιαστική της ιστορία ανακαλεί με συναρπαστικό τρόπο την μνήμη και φέρνει ξανά στην επιφάνεια τον πόνο που υπήρχε στα γερμανικά στρατόπεδα εξόντωσης. Μιλάει για τους ανθρώπους κάθε εθνικότητας που έχασαν εκεί τη ζωή τους με φρίκη και πόνο

αλλά εξηγεί και τα βαθύτερα συναισθήματα τους τη στιγμή των μαρτυρίων. Περιγράφει τον έρωτα δύο κρατουμένων στο ομώνυμο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αυστρία και μας φανερώνει τις ανεξήγητες πτυχές της αγάπης που υπάρχουν.

Το κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, άρτια δομημένο εξηγεί σε μία δίωρη παράσταση την ένταση των κραυγών των πονεμένων ανθρώπων. Επαναφέρει στη μνήμη τα ιστορικά γεγονότα της μεταπολεμικής Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου με ρεαλισμό, ευαισθησία και πολύ τρυφερότητα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης ενώ η μουσική είναι του Μίκη Θεοδωράκη και του Gustav Mahler. Ο θίασος αποτελείται από τριάντα ηθοποιούς και η ορχήστρα από δεκαοκτώ μέλη.

Είναι μία παράσταση που θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σου και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να σπεύσεις να τη δεις.

Info!

Μαουτχάουζεν
Άλσος Στρατού,Γουδή
Τηλέφωνο: 2108840600
Τιμή εισητηρίου: Από 12 έως 29 Ευρώ
Ημέρα έναρξης παραστάσεων: Πέμπτη 9/10

The post Το Μαουτχάουζεν έρχεται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα