Το λάθος που κάνεις κάθε Σαββατοκύριακο και καταστρέφει τη Δευτέρα σου!

19:46 12/9/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε Δευτέρα που έρχεται σιχτιρίζεις και νιώθεις πως το Σαββατοκύριακο πέρασε μέσα σε μια στιγμή κι εσύ δεν πρόλαβες να το απολαύσεις. Ωστόσο, κάνεις ένα λάθος τα Σαββατοκύριακα και σου κοστίζει στις Δευτέρες σου. 

Μπορεί η πολλή δουλειά κι η ενασχόληση με αρκετές, διαφορετικές υποχρεώσεις να σε έχουν κάνει να μην καταλαβαίνεις κανένα Σαββατοκύριακο, όμως φταις κι εσύ σ’ αυτό, γιατί το λάθος που κάνεις σου στοιχίζει αρκετά κι είναι λογικό κι επόμενο να ξεκινάνε όλες οι Δευτέρες

σου με κακή διάθεση.

Τι κάνεις λάθος τα Σαββατοκύριακα;

Η απάντηση είναι πολύ απλή και ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να διορθώνεσαι και να βελτιώνεσαι. Το λάθος, λοιπόν, που κάνεις κάθε Σαββατοκύριακο είναι ότι δεν εκμεταλλεύεσαι το Σαββατοκύριακο και φυσικά το γεγονός αυτό έχει αντίκτυπο και στην κάθε σου Δευτέρα.

Και τι εννοούμε με το “δεν εκμεταλλεύεσαι το Σαββατοκύριακο”; 

Οι δύο αυτές μέρες που έχεις μες τη βδομάδα περνούν με εσένα να μην κάνεις καμία προσπάθεια να περάσεις καλά. Η ρουτίνα σου συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο, εσύ δουλεύεις ή “λιώνεις” στο Netflix και τελικά καταλήγει να έρχεται η Δευτέρα χωρίς να έχεις κάνει κάτι ουσιαστικό και ενδιαφέρον.

Πέρνα καλά και τις καθημερινές όχι μόνο τα ΣΚ! 

Φορτώνεις το πρόγραμμά σου ακόμα και το Σαββατοκύριακο, βυθίζεσαι μες τη ρουτίνα της καθημερινότητας, σε τρώει η πολλή δουλειά, δεν εκμεταλλεύεσαι τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, μιζεριάζεις και σκέφτεσαι συνεχώς ότι πλησιάζει Δευτέρα και τελικά ναι, η Δευτέρα έρχεται και όλα αυτά σου έχουν καταστρέψει τις δύο μέρες που είχες για ξεκούραση, χαλάρωση, νέα πράγματα. Κι αυτό συνεχίζεται κάθε εβδομάδα, δεν αλλάζει, όπως δεν αλλάζεις κι εσύ, επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη.

Εντάξει, είναι δύσκολο κάθε Σαββατοκύριακο να μην ασχολείσαι καθόλου με τις υποχρεώσεις σου ή να μην κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, όμως έχεις σκεφτεί πόσα έχεις να κερδίσεις αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου; Λέγοντας ναι στο να μην κάνεις τόσες πολλές δουλειές σε μερικές ώρες, λέγοντας ναι σε μια βόλτα, λέγοντας ναι σ’ έναν καφέ με φίλους και φυσικά λέγοντας όχι στην τηλεόραση, τον υπολογιστή, τη δουλειά και φυσικά και στην κακή παρέα.

Μην αφήνεις τις μέρες να περνούν χωρίς να κάνεις κάτι ουσιαστικό και χάνοντας τα Σαββατοκύριακά σου. Μήπως να ξεκινούσες από αυτή κιόλας την εβδομάδα; 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Τα 4 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Κυριακή!

Photos: Pexels

Το άρθρο Το λάθος που κάνεις κάθε Σαββατοκύριακο και καταστρέφει τη Δευτέρα σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββατοκύριακο, Δευτέρα,savvatokyriako, deftera