Το απίστευτο σκηνικό που συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ θα σε κάνει να ξεχάσεις τα υπόλοιπα αεροδρόμια

09:01 10/7/2022 - Πηγή: iPop

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε καθυστερήσει να φτάσουμε στο αεροδρόμιο, για την πτήση που έχουμε προγραμματίσει. Σε εκείνη την περίπτωση, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον πίνακα αναχώρησης του αεροδρομίου για να βρούμε γρήγορα την πτήση μας. Πολλές φορές όμως η οθόνη κολλάει και δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα να σε πιάνει κρύος ιδρώτας και να κινδυνεύεις να χάσεις την πτήση σου. Πώς θα σου φαινόταν με το που μπαίνεις στο αεροδρόμιο η οθόνη του αεροδρομίου να σε χαιρετάει ονομαστικά και να δείχνει αναλυτικά τις πληροφορίες του ταξιδιού σου;

Η λύση
στο πρόβλημα σου απ’ το αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ

Μια επαναστατική λύση στο αιώνιο πρόβλημα με τον πίνακα αναχώρησης στα αεροδρόμια έρχεται να προτείνει το μητροπολιτικό αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ, όπου σε συνεργασία με την εταιρεία Delta Air Lines, παρουσιάζει λεπτομερώς στους επιβάτες της Delta όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι τους αφού πρώτα τους χαιρετίζει ονομαστικά. Η συγκεκριμένη οθόνη, λοιπόν, δείχνει την ώρα αναχώρησης της πτήσης του, τον αριθμό της πύλης, ακόμη και πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να φτάσει εκεί και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάει.

Άργησες πάλι να πας στο αεροδρόμιο; Έξυπνοι τρόποι να φτάσεις γρήγορα στην πύλη σου και να προλάβεις την πτήση

Λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Delta, για να μπορέσουν οι ταξιδιώτες της εταιρείας να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία θα πρέπει να επισκεφτούν το περίπτερο προβολής της Parallel Reality, ώστε να σαρώσουν το εισιτήριο τους. Έτσι, θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού τους και να ζουν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία όταν περνάνε δίπλα από τον πίνακα προβολής της Parallel Reality. Είναι σημαντικό στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι η διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται με την βοήθεια ενός συστήματος καμερών και αισθητήρων κίνησης. Βέβαια η συγκεκριμένη εμπειρία είναι προαιρετική και όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της Delta τα στοιχεία των πελατών δεν αποθηκεύονται. Επίσης, η συγκεκριμένη οθόνη θα λειτουργεί μονάχα για τους επιβάτες που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή την εμπειρία.

PexelsΘα υπάρξει κάτι τέτοιο και σε αεροδρόμια της Ευρώπης;

Ένας από τους εκπροσώπους της εταιρείας Delta είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πλάνο ανάπτυξης της συγκεκριμένης δεξιότητας στην Ευρώπη, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να μπουν οι άνθρωποι της εταιρείας στη διαδικασία να εξετάσουν κάποιο από τα αεροδρόμια της Ευρώπης για να εγκαταστήσουν αυτήν την προηγμένη τεχνολογία. Όμως, υποστήριξαν ότι θα πρέπει να υπάρξει ζήτηση από τους ταξιδιώτες για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο.

Κόλλησες πάλι στην ουρά του αεροδρομίου; Τα μυστικά για να εξοικονομήσεις χρόνο και να μην περιμένεις στην αναμονή

Πόσο περίεργο μπορεί να το θεωρήσουμε;

Σίγουρα το γεγονός ότι υπάρχει ένας πίνακας αναχώρησης με όλες αυτές τις δεξιότητες και βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μας κάνει να μπούμε στο τρυπάκι το πως θα μας φαινόταν αν το υπήρχε και στα μέρη μας. Από την μια πλευρά, θα το θεωρούσαμε κάτι το πολύ εντυπωσιακό και συνάμα χρήσιμο εργαλείο για τις μέρες που έχουμε φτάσει αργοπορημένοι στο αεροδρόμιο και θέλουμε γρήγορα να βρούμε την πτήση μας. Από την άλλη όμως, το γεγονός ότι με το που μπαίναμε στο αεροδρόμιο θα ακούγαμε να μας καλωσορίζουν με το όνομα μας χωρίς να μας ξέρουν, μου φαίνεται λίγο “creepy”. Προς το παρόν θα μείνουμε με την απορία και θα συνεχίσουμε να ζούμε με τους συνηθισμένους πίνακες αναχώρησης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το απίστευτο σκηνικό που συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ θα σε κάνει να ξεχάσεις τα υπόλοιπα αεροδρόμια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα