Θέμης Αδαμαντίδης: Οι δηλώσεις του τραγουδιστή που προκάλεσαν αίσθηση – «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό»

18:04 9/7/2022 - Πηγή: iPop

Στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, αιφνιδιάζοντας με τα λεγόμενα του. Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, προκάλεσαν αίσθηση, ενώ ο ίδιος έδωσε μεταξύ άλλων τη δική του ερμηνεία για τα όσα συνέβησαν και παράλληλα μίλησε και για τη σύλληψή του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίστηκε πως η σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες

με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του δήλωσε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα, έτσι είμαι. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα. Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω αντάλλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Θέμης Αδαμαντίδης: Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του

«Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό και δεν τη μπορούσα άλλο. Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να τα διαψεύσει. Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά», πρόσθεσε.

«Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες»

Ο ίδιος θέλησε να απολογηθεί στους θαυμαστές του, λέγοντας πως «εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω όμως συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;».

Τέλος, τόνισε ότι δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα, γιατί το θεωρεί περιττό, ενώ η μόνη περίπτωση που θα χτυπούσε θα ήταν για να αμυνθεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Οι δηλώσεις του τραγουδιστή που προκάλεσαν αίσθηση – «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα