Το «αντίο» στον Τάκη Σπυριδάκη από φίλους και συναδέλφους

11:19 15/9/2019 - Πηγή: iPop

Το συγκινητικό «αντίο» στον Τάκη Σπυριδάκη από φίλους και συναδέλφους. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε απ’ τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του, αλλά και στον χώρο του θεάματος.

Με δυσκολία αναφέρουν το «αντίο» στον Τάκη Σπυριδάκη οι φίλοι και συνάδελφοι του, καθώς δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος δεν είναι πια στη ζωή.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση της Σεμίνα Διγενή, η οποία

αποχαιρέτησε τον Σπυριδάκη με μια φωτογραφία του που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια λεζάντα που έγραφε: «Ζήτησες άδεια από το λοχαγό σήμερα και την πήρες ρε γμτ.. #λουφακαιπαραλλαγη_στονουρανο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ζήτησες άδεια από το λοχαγό σήμερα και την πήρες ρε γμτ.. #λουφακαιπαραλλαγη_στονουρανο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Semina Digeni (@seminadigeni) στις 14 Σεπ, 2019 στις 6:38 πμ PDT

Μέσω του Instagram αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό και ο Βαγγέλης Περρής, αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ειδικότερα, ο πρώτος στην ανάρτηση του έγραψε μεταξύ άλλων ότι: «Ο Τάκης είναι ο πιο πρόσφατος αναχωρητής, ακολουθεί τον μαγεμένο αυλό του Λαυρέντη».

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Περρής αποχαιρετώντας έναν αγαπημένο σε όλους ηθοποιό, έγραψε: «Υπήρχαν μέρες που ακούγαμε ιστορίες, γνωρίζαμε ανθρώπους, γελούσαμε. Σιγά σιγά αυτές οι εικόνες χάνονται…Ο Τάκης είναι ο πιο πρόσφατος αναχωρητής, ακολουθεί τον μαγεμένο αυλό του Λαυρέντη. Ο καμβάς του παρελθόντος μας χάνει τα χρώματά του, ξεφτίζει, γεμίζει χαρακιές μετά από κάθε τέτοια είδηση. Μένει μόνο ένας ψίθυρος που προσπαθεί να γίνει αποχαιρετισμός …».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υπήρχαν μέρες που ακούγαμε ιστορίες, γνωρίζαμε ανθρώπους, γελούσαμε. Σιγά σιγά αυτές οι εικόνες χάνονται…Ο Τάκης είναι ο πιο πρόσφατος αναχωρητής, ακολουθεί τον μαγεμένο αυλό του Λαυρέντη. Ο καμβάς του παρελθόντος μας χάνει τα χρώματά του, ξεφτίζει, γεμίζει χαρακιές μετά από κάθε τέτοια είδηση. Μένει μόνο ένας ψίθυρος που προσπαθεί να γίνει αποχαιρετισμός …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις 14 Σεπ, 2019 στις 8:52 πμ PDT

Ένα απ’ τα πιο συγκινητικά ποστ που είδαμε ήταν κι αυτό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του Τάκη Σπυριδάκη, αλλά κι απ’ τον ίδιο στον ρόλο του «Μπαλούρδου» στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή».

Ο Μπουρδούμης θέλοντας να αποχαιρετήσει τον «προκάτοχο» του ρόλου του στην ταινία, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αντί Μπαλούρδε μου αγαπημένε!Σ’ευχαριστώ για τη σκυτάλη σου,τη κρατάω σαν φυλαχτό!!! #τακηςσπυριδάκης #rip».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αντί Μπαλούρδε μου αγαπημένε!Σ’ευχαριστώ για τη σκυτάλη σου,τη κρατάω σαν φυλαχτό!!! #τακηςσπυριδάκης #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις 14 Σεπ, 2019 στις 6:46 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε ο Τάκης Σπυριδάκης

Photo: Facebook/Takis Spyridakis

Το άρθρο Το «αντίο» στον Τάκη Σπυριδάκη από φίλους και συναδέλφους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα