Το «άνοιγμα» της κυβέρνησης προς την Ένωση Κεντρώων, μαρτυρά αγωνία

12:53 28/12/2015 - Πηγή: iPop

Με καχυποψία αντιμετωπίζονται από την Ένωση Κεντρώων, οι κινήσεις προς πιθανό κυβερνητικό «άνοιγμα», έπειτα κι από τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαπουράρη.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Καρράς, δηλώνει σε συνέντευξή του πως το κυβερνητικό «άνοιγμα» που επιδίωκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκρούεται από τα στελέχη του ίδιου του κόμματος.

O κ. Καρράς υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του επί του ζητήματος:

To φλερτ

του κύριου Φλαμπουράρη στην Ένωση δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης. Εμείς, δεν νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται να συζητήσουμε τέτοια πράγματα. Το μνημόνιο είναι ψηφισμένο. Έχει χρονοδιαγράμματα και θα εφαρμοστεί.

Και συμπληρώνει, επανερχόμενος στην πρόταση του Προέδρου του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη:

Η οικουμενική κυβέρνηση είναι αυτή που θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι ιδεοληψίες.

Υπενθυμίζουμε πως ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης σε πρόσφατες δηλώσεις του δήλωσε αναφερόμενος στις συζητήσεις περί «ανοίγματος» της κυβέρνησης στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων:

Επιδιώκουμε τον διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή. O κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή.

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Το «άνοιγμα» της κυβέρνησης προς την Ένωση Κεντρώων, μαρτυρά αγωνία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα