Ο Αραβαντινός τοποθετείται για το Κολαστήριο

12:53 28/12/2015 - Πηγή: iPop

Για το Κολαστήριο και συγκεκριμένα για τον θάνατο ενός ακόμα ασθενή, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, μίλησε ο Αντώνης Αραβαντινός, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου.

Ο Αντώνης Αραβαντινός είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της.

Ο κ. Αραβαντινός θέλησε να διαψεύσει τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο Κολαστήριο και σημείωσε χαρακτηριστικά,

όπως είχε πει και σε παλαιότερες δηλώσεις του, ότι οι φωτογραφίες που μεταδίδουν τα Μέσα δεν ανταποκρίνονται στην τωρινή κατάσταση του νοσοκομείο, αλλά στο παρελθόν.

Τόνισε βέβαια πως ο ίδιος επιθυμεί η κατάσταση να γίνει ακόμα καλύτερη λέγοντας:

Ευελπιστώ η κατάσταση να γίνει καλύτερη.

Και συμπλήρωσε: «Οι συνθήκες που επικρατούν δεν μπορούν σε τίποτα να συγκριθούν με τις εικόνες που βλέπουμε να δημοσιεύονται. Πλέον, έχουν γίνει αλλαγές έχουν αντικατασταθεί πλακάκια και άλλα πολλά».

Απαντώντας στην κα Τσαπανίδου που τον ρώτησε γιατί δεν βλέπουμε τις εικόνες που αναφέρει σημείωσε:

Δεν έχω δικαίωμα να βάλω μέσα δημοσιογράφους.

Και πριν κλείσει τις δηλώσεις άφησε αιχμές για όσους, όπως επισήμανε, θέλουν να δώσουν το θέμα της υγείας εργολαβικά, σε εταιρείες.

Τι συνέβη την Κυριακή;

Ένας ακόμα άνθρωπος έφυγε από τη ζωή στο «Κολαστήριο» Κορυδαλλού, όπως ανακοινώθηκε μέσω του Twitter, το οποίο διαχειρίζονται οι ίδιοι οι νοσηλευόμενοι.

«Δυστυχώς άλλος ένας νεκρός στο κολαστήριο. Άλλη μια θανατική καταδίκη που εκτελείται. Πόσοι ακόμα;», γράφει η ανάρτηση.

Ο Αντώνης Αραβαντινός είναι στέλεχος του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος από το 1982.

The post Ο Αραβαντινός τοποθετείται για το Κολαστήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα