Το «Άγιο έγκλημα» στο El Convento Del Arte

17:02 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Δείπνα μυστηρίου, εγκλήματα, ύποπτοι και ανακρίσεις συνθέτουν το σκηνικό από τα δρώμενα που πραγματοποιούνται τώρα στον πολιτιστικό χώρο του El Convento Del Arte. Αυτόν το καιρό μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Άγιο έγκλημα». Σε αυτή την παράσταση όμως δεν θα είμαστε απλοί θεατές. Εμείς πρέπει να εξιχνιάσουμε το έγκλημα και να βρούμε το δολοφόνο.

Στο διαδραστικό αυτό θέατρο ερχόμαστε σε επαφή με τους ηθοποιούς…. Ανακρίνουμε όσους θεωρούμε υπόπτους και συλλέγουμε στοιχεία ώστε

να αποκαλύψουμε τον δολοφόνο. Βέβαια κανένας δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μέρος αν δεν θες θες, μπορείς απλά να παρακολουθήσεις την παράσταση.

Το «Άγιο έγκλημα» χωρίζεται σε 3 μέρη δηλαδή 3 διαφορετικές παραστάσεις. Αν δεν πρόλαβες να πας στις 2 πρώτες έχεις μια τελευταία ευκαιρία στις 2 του μήνα.

Το τρίτο μέρος του Άγιου εγκλήματος διαδραματίζεται στην μονή Εσταυρωμένου, μια μονή γεμάτη μυστικά και περίεργους μοναχούς. Η Σοφία, είναι μια ερευνήτρια- θρησκειολόγος που έχει επισκεφτεί τη μονή για να ξεκλειδώσει τα κρυμμένα μυστικά και να μελετήσει τη ζωή των μοναχών.Δεν θα τα καταφέρει όμως γιατί από το πρώτο κιόλας βράδυ που μένει στη μονή, μετά την βραδινή προσευχή βρίσκεται νεκρή στην κεντρική αίθουσα της μόνης. Ποίος είναι ο δολοφόνος; Ο τρελός ηγούμενος, ο αυστηρός ταμίας, το κοσμικός μάγειρας ή η ιδιαίτερη…. καλόγρια; Αυτό καλείσαι να το βρεις εσύ!

Info!

El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Πότε: Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Ώρα: 20:00

Τιμές εισιτηρίων: Online αγορά: 23 ευρώ, Στην είσοδο: 25 ευρώ

The post Το «Άγιο έγκλημα» στο El Convento Del Arte appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα