H Meghan και ο Harry επέστρεψαν στην Ευρώπη για τους αγώνες Invictus! Η πρώτη τους εμφάνιση και η υποδοχή από τον κόσμο

12:30 16/4/2022 - Πηγή: iPop

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στην Ολλανδία για να παρευρεθούν στους αγώνες Invictus έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την Ευρώπη. Η επιλογή των συγκεκριμένων αγώνων δεν είναι τυχαία καθώς το νόημά τους είναι σημαντικό για το ζευγάρι. Το 2014, οι εναρκτήριοι αγώνες Invictus πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και έκτοτε, ο πρίγκιπας Harry είναι αφοσιωμένος

υποστηρικτής του αθλητικού αγώνα για τραυματίες, άρρωστους στρατιωτικούς και γυναίκες.

Η μυστική συνάντηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan με τη βασίλισσα Ελισάβετ

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έδωσαν το παρών στους αγώνες Invictus

Στους Αγώνες του 2017 στο Τορόντο, ο Harry και η Meghan Markle δημοσιοποίησαν τη σχέση τους για πρώτη φορά και το 2018, η βασιλική περιοδεία τους στην Αυστραλία αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα στην υποστήριξη των Αγώνων Invictus. «Σε μια πολύ προσωπική σημείωση, ήθελα απλώς να ευχαριστήσω όλους εσάς που με καλωσορίσατε στην οικογένεια Invictus», είπε η Meghan σε μια ομιλία της το 2018. «Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος αυτού με καθέναν από τους εσύ.”

Αν και δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο πρίγκιπας Harry θα παρευρισκόταν στους αγώνες, η παρουσία της Meghan επιβεβαιώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Στο δρόμο τους προς τη Χάγη της Ολλανδίας, για τους Αγώνες Invictus 2022, το βασιλικό ζεύγος σταμάτησε στο Windsor για να επισκεφτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ. Το ταξίδι τους στην Ολλανδία θα σηματοδοτήσει το πρώτο τους δημόσιο διεθνές ταξίδι μαζί από τότε που μετακόμισαν στην Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 2020 και παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα Invictus Games σημαίνουν ξεκάθαρα πολλά για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, και οι Αγώνες του 2022 θα είναι επίσης το θέμα του πρώτου τους έργου στο Netflix, ενός ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Heart of Invictus.

Geety ImagesΗ μεγαλοπρεπής εμφάνιση της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Η Meghan φόρεσε ένα ολόλευκο κοστούμι για τη δεξίωση, καθώς και ένα χρυσό ρολόι Cartier της πριγκίπισσας Diana. Η Δούκισσα επέλεξε επίσης ένα χρυσό κολιέ και διαμαντένια σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει το look της ενώ διάλεξε να έχει τα μαλλιά της κάτω. Ο πρίγκιπας Harry ήταν επίσης υπέρλαμπρος στο μπλε του κοστούμι.

Getty Images

Το ζευγάρι παρακολούθησε επίσης μια εκδήλωση καλωσορίσματος που διοργάνωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Χάγη για Αμερικανούς και Ουκρανούς αθλητές νωρίτερα την ίδια μέρα. Το βασιλικό ζεύγος χαμογελούσε στην πρώτη του εμφάνιση με τους αθλητές της Team Netherlands και την οικογένειά τους. Τους Sussexes υποδέχθηκαν κατά την άφιξή τους ο δήμαρχος της Χάγης, Jan van Zanen, και ο πρόεδρος των Invictus Games, Mart de Kruif. Το ζευγάρι θα βρίσκεται στη Χάγη όλο το Σαββατοκύριακο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Meghan και ο Harry επέστρεψαν στην Ευρώπη για τους αγώνες Invictus! Η πρώτη τους εμφάνιση και η υποδοχή από τον κόσμο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα