Το Netflix κυκλοφόρησε νέο κλιπ για το «Glass Onion: A Knives Out Mystery»- Η συναρπαστική σκηνή με τον Daniel Craig!

19:56 25/11/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Glass Onion: A Knives Out Mystery με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Με μια συναρπαστική σκηνή με τον Benoit Blanc, γιόρτασε η πλατφόρμα την Ημέρα των Ευχαριστιών, μεγαλώνοντας την ανυπομονησία των τηλεθεατών. Ο σκηνοθέτης Rian Johnson κυκλοφόρησε το franchise το 2019 δημιουργώντας μια πρωτότυπη ταινία μυστηρίου

με δολοφονίες εμπνευσμένη από την Agatha Christie.

Το Knives Out ήταν μια μεγάλη επιτυχία και κέρδισε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με το Netflix να αποκτά τελικά τα δικαιώματα της επερχόμενης ταινίας καθώς και του Knives Out 3.

Το νέο κλιπ από το Glass Onion: A Knives Out Mystery

Netflix: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο

Στο καινούργιο κλιπ της ταινίας ακούμε Norton (Miles Bron) να λέει: «Διότι απόψε, σε αυτό ακριβώς το δωμάτιο, θα διαπραχθεί ένας φόνος. Ο δικός μου φόνος. Θα πρέπει να παρατηρήσετε προσεκτικά το έγκλημα. Σκεφτείτε πόσα γνωρίζετε ο ένας για τον άλλον. Λάβετε υπόψη ότι σε όλο το νησί έχω κρυμμένα στοιχεία. Κάποια μπορεί να είναι βοηθητικά, άλλα μπορεί να είναι προς τη λάθος κατεύθυνση. Εσείς αποφασίζετε. Αλλά εάν κάποιος μπορεί να κατονομάσει τον δολοφόνο και να μου πει πώς έγινε ο φόνος και πιο σημαντικό απ’ όλα, ποιο ήταν το κίνητρο, το πρόσωπο αυτό θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού μας. Υπάρχει κάποιος που θέλει να ρωτήσει κάτι;».

Το Glass Onion ακολουθεί τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Benoit Blanc (Daniel Craig), αυτή την φορά σε μια νέα τοποθεσία – μια ελληνική παραλία. Είναι πολύ μακριά από τη χιονισμένη έπαυλη της πρώτης ταινίας, αλλά υπάρχει μια σταθερά όπως και στην πρώτη ταινία του Knives Out: ένας φόνος έχει διαπραχθεί και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να συνδυάσει τα κομμάτια και να το λύσει.

Το πρώτο Knives Out ακολούθησε την ιστορία μια οικογένεια που τσακώνονταν, αλλά το Glass Onion ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Ο Norton υποδύεται τον Miles Bron, έναν δισεκατομμυριούχο που προσκαλεί την παρέα των φίλων του σε ένα ιδιωτικό νησί για ένα πάρτι.

Οι κριτικές και η πρεμιέρα της ταινίας

Κατά γενική ομολογία, το Glass Onion διαμορφώνεται ως μία από τις μεγαλύτερες ταινίες που έχει κάνει ποτέ το Netflix. Η ταινία έχει λάβει σχεδόν καθολικούς επαίνους από το ντεμπούτο της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο νωρίτερα φέτος, ενώ το καστ της έχει χαρακτηριστεί ως απίστευτα ταλαντούχο.

Ανάμεσα στο καστ εκτός από τον Daniel Craig βρίσκονται Dave Bautista, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr, Janelle Monáe, Jessica Henwick, and Madelyn Cline.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον επόμενο μήνα, ενώ για πρώτη φορά ταινία του Netflix κυκλοφορεί και στους κινηματογράφους για μια βδομάδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Netflix κυκλοφόρησε νέο κλιπ για το «Glass Onion: A Knives Out Mystery»- Η συναρπαστική σκηνή με τον Daniel Craig! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα