Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα μοντέλα!

10:17 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Σίγουρα θυμάσαι τον Jeremy Meeks, το μοντέλο φυλακισμένο που έκανε το γυναικείο κοινό να παραμιλάει! Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα μοντέλα τελικά, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ακόμα ένας φυλακισμένος έχει κεντρίσει τα βλέμματα των γυναικών πάνω του!

Ο Sean Kory, είναι ο νέος κούκλος φυλακισμένος που κάνει τις γυναίκες να στέλνουν γράμματα και να ζητάνε να τον γνωρίσουν και ήρθε για να «ανταγωνιστεί» τον Jeremy!

Ο 30χρονος με τα εκφραστικά πράσινα μάτια και τα μαλλιά ράστα, συνελήφθη στις 31 Οκτωβρίου την ημέρα του Halloween επειδή επιτέθηκε σε ένα μεταμφιεσμένο. Το θύμα είχε ντυθεί ρεπόρτερ του FoxNews, κάτι που εκνεύρισε τον Sean Kory καθώς όπως ομολόγησε μισεί το συγκεκριμένο κανάλι. Πριν προλάβεις να πεις πως είναι «φλώρος», καθώς οι συγκρατούμενοι του είναι μέσα στη φυλακή για φόνους και κλοπές, να σου πούμε ότι έχει φάκελο στην αστυνομία για παράνομη οπλοκατοχή!

Σύμφωνα πάντως με τα ξένα μέσα επικρατεί πανικός στο γυναικείο φύλο, με γυναίκες από όλο τον κόσμο να θέλουν να τον γνωρίσουν.

Δες τον και πες μας αν σου αρέσει!

The post Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα μοντέλα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα